Goede en snelle levering

Mooi kleed, goede kwaliteit zoals we hadden verwacht

gekregen wat besteld en goede kwaliteit

Het product werd goed op de webpagina beschreven. Bij de bestelling werd duidelijk aangegeven, dat door de COVID-19 crisis er een vertraging in de bezorging is en dat je de dag kan aangeven. De eerst mogelijke dag was een week later en dat werd precies zo gedaan. Dus de afspraken worden prima nagekomen. Het product is heel stabiel en was makkelijk in elkaar te zetten.

Superrrrrrr

Duidelijke en overzichtelijke site. Goede mail communicatie over het leveren. Fijn dat de factuur nog in de mail is gestuurd voor de garantie.

Prima service in de winkel. Goed geholpen. Erg tevreden met mijn nieuwe louncheset

Klantenservice ook prima. Misverstand snel en goed opgelost.

Prima geholpen

Alles naar tevredenheid en snel geleverd

Online besteld, duidelijk en goed geholpen.

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs. Bestellen en bezorgen is duidelijk. Hou ervan als je goed op de hoogte wordt gehouden.

Goede service!

We werden super goed geholpen op 2de paasdag! De dame die ons hielp, voelde goed aan wat we wilden en we zijn zeer tevreden weer vertrokken.

Uitstekend geholpen in de winkel en op tijd geleverd

Zie boven.

Super snelle levering! Ze beloven echt wat er staat. Voor 12u besteld , volgende dag in huis! Super blij met onze nieuwe zweefparasol met verrijdbare voet.

Prima te woord gestaan aan de telefoon en snelle levering.

Goed geadviseerd aan de telefoon en de bestelling is snel geleverd.

Goede producten voor prima prijs en ook aardig personeel.

Goede producten voor prima prijs en ook aardig personeel.

Besteld een dag later in huis keurig bezorgt zonder bijkomende kosten . Prima

Super!!!

Zeer goede hulp gehad in de winkel. Koffie met wat lekkers erbij maakt ook een leuke indruk. Bestelling kon snel geleverd worden. Volgens afspraak. Niks op aan te merken.

Super!!!

Goede kwaliteit en correcte service

Op juiste dag in een tijdsblok geleverd. Tijdsblok wordt dag van tevoren om 22:30 uur gemaild

Super fijne service, geweldig tevreden.

Super fijn bedrijf, lieve aardige mensen. Kijken en denken goed mee. Goede service, zijn erg tevreden

Overzichtelijke site, duidelijke communicatie en een heerlijke snelle service!

Prettige website, goede en duidelijke communicatie via de mail en een onwijs snelle bezorging. Een aanrader voor een iederen! Tot snel.

Goede adviezen, heldere afspraken, ruim betaalbaar aanbod.

Prettig en ter zake kundig

Zeer goed, en eerlijk geholpen in de winkel.

Ondanks de Corona tijd ben ik zeer goed geholpen en ook met eerlijke antwoorden. Verkoopster was vriendelijk en had goede kennis van de spullen. Snelle en correcte levering. Helaas zat het ijzeren merkje bij de tafel op zijn kop bevestigd. Dit vond ik wel jammer omdat dit goed zichtbaar was. Heb hier over gemaild en is netjes opgelost door het opsturen van een nieuw merkje die ik er zelf, na het los knippen van de oude, makkelijk op kon bevestigen.

Fijne winkel

Vriendelijk personeel, fijne winkel, prima prijs/kwaliteit

Goede service, snelle levering

Ik had de tuinset snel binnen. Er miste wel een onderdeel, maar deze is nagele erf. Ik had binnen no time antwoord.

Veel keus en goede service

De winkel is overzichtelijk en nethes, de medewerkers vriendelijk en behulpzaam. De levering ging ook goed en volgens afspraak.

Vriendelijke mensen.geen drukbezet om iets te kopen en zeer nette en vlotte afhandeling

Service gericht en snelle levering.

en dan wordt het ineens erg lekker weer. We hebben al mooie tuinsets, maar dan wil je s avonds ook genieten en als de zon schijnt af en toe ook een beetje de schaduw opzoeken. We hadden dus behoefte aan een grote parasol, die makkelijk overal in onze tuin te plaatsen is en genoeg schaduw biedt. Nast de schaduw die de parasol biedt hadden wij de wens om s avonds warm te zitten in de lente en dit kon mooi gecombineerd worden liet de verkoopster ons weten. Hiernaast hebben we uitleg gekregen over een parasol goed die heel eenvoudig over de parasol getrokken kan worden, zodat deze goede bescherming biedt tegen weersinvloeden als wij de parasol gebruiken. Wij hebben de complete set aangeschaft en toen wilde wij het natuurlijk graag zo spoedig mogelijk hebben en het liefst op de plek. De levering kon spoedig ingepland worden en is op een juiste manier gebracht. Wij genieten nu al een maand en daardoor hebben we extra lang plezier van onze tuin. Bedankt!

Kwaliteit en super snelle service

Wij hebben dit voorjaar een loungeset gekocht en zijn super goed geholpen door het personeel en is ook binnen 2 dagen geleverd bij ons!!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.