Gave set voor normaal tarief

Mooie set bij jullie gekocht, goed geholpen. Erg blij mee! Zit heerlijk. Minpunt 1 - de kussens zijn niet waterafstotend (dit wisten we bij aanschaf) maar daardoor wel wat lastiger te stofzuigen of af te nemen i.v.m. hondenhaar. (ja ze springen er toch gezellig bij..) Minpunt 2 - De pallet werd voor de deur gelost, dat was niet echt fijn. Het zou een pluspunt zijn geweest als ze de enorm grote dozen even netjes achter in de tuin hadden gezet (dit was niet echt goed gecommuniceerd vond ik, ik was namelijk alleen thuis bij levering) en stond daar dan met grote dozen alleen voor de deur. Minpunt 3 - Je moet het nog in elkaar schroeven, je bent er een paar uurtjes zoet mee.

Geweldig!

Wij hebben een lounge dining set besteld die op ons verzoek 5 dagen later geleverd werd. Er bleef in die 5 dagen een goed contact. Alles keurig netjes afgeleverd met een duidelijke beschrijving. Personeel ook allemaal erg vriendelijk. Wij zijn blij dat we tuinmeubelland hebben ontdekt en gaan er zeker heen voor eventuele nieuwe aanschaffingen. Al met al een top bedrijf!

Goede ervaring en keurige snelle levering

Product aangekocht in de winkel in Zaandam, waar ik door zeer vriendelijke medewerkers werd geholpen. Ik kon voor de levering zelf een datum kiezen en werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Ondanks corona hielp de bezorger mij toch het pakket te tillen, zodat het niet op straat hoefde te staan. Top!

Ik had een cosidome gekocht dit was de laatste en daar miste de dopjes onderop die het schuiven tegen moeten gaan. Gemeld en ze zijn toegestuurd. Goede service.

Nette verkopers met verstand van zaken

Men is netjes en geduldig. Er staan tuinmeubels in overvloed, als men daar niet slaagt dan weet ik het niet. Wij zijn keurig geholpen

Goede snelle service

Snelle levering en mooi product.

Uitstekende en snelle service

Het bestellen ging zeer eenvoudig en de levering vond snel plaats (binnen 2 werkdagen). Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden omtrent het tijdstip van de levering. Ik ontving daarvoor diverse mails en zelfs sms berichten..... de bezorgdienst was ook nog eens stipt op tijd. Daar kan de NS nog iets van leren hahaha. Het bestelde artikel was precies hetgeen er omschreven stond op de website. Ik ben erg blij met het artikel en met hoe de bestelling en aflevering verlopen is.

Goede service, vriendelijke helpdesk. Enige minpunt retourneren is op eigen kosten. De stoelen die ik wilde hadden ze niet in de showroom staan, daardoor durfde ik de gok niet aan ze bij tuinmeubelland te bestellen. Heb ze toen bij Fonq (tegen meerprijs) besteld. Blijkt later dat toch Tuinmeubellland deze levert. Omwille van het prijsverschil. Ik besloot ze terug te sturen en opnieuw te bestellen rechtstreeks bij tuinmeubelland. Omslachtig, ze moesten ze zelf ophalen en nieuwe brengen. Na contact met de helpdesk hebben ze het intern geregeld.

GEWELDIG

Een lounge besteld en de volgende dag in huis. Keurig op de hoogte gehouden met de levertijd. Alles verpakt in 1 doos en alles schadevrij en duidelijke omschrijving. GEWELDIG

Goed bedrijf

Tuinbankje besteld, volgende dag geleverd en duidelijke beschrijving hoe het in elkaar gezet moest worden. Heel blij dat ik dit bedrijf heb ontdekt.

Nette levering ondanks de corona.

Mooie loungeset ben er blij mee.

Duidelijke site, snel geleverd.

Schaduw rolgordijn voor buiten besteld. Eerst volgende werkdag al geleverd. Mooi gordijn, goede kwaliteit. Erg blij mee!

De vloerkleden voor ons balkon waren bijzonder mooi

Op internet dit adres gevonden. We konden kiezen uit meerdere kleuren en patronen. Uiteindelijk hebben we twee vloerkleden gekozen met een lichte grijze kleur en een patroon van kleine zeshoeken. Wij zijn zijn er zeer tevreden over. De bezorging was binnen twee dagen geregeld en op tijd.

Perfect!

Loungeset besteld en naar tevredenheid geleverd. Goede kwaliteit en na verwachting. Goede service!

Perfecte

hoes besteld voor mijn dining set. Een best wel stevige hoes.Voelt goed aan en makkelijk.

Snelle nette levering

Parasol besteld. Goede kwaliteit en snelle levering.

Mooie producten voor een goede prijs en een snelle levering. Helemaal blij mee! Niets negatiefs op aan te merken.

Top product en snelle en perfecte levering.

Top product en snelle en perfecte levering

Perfecte levering en vriendelijke bezorger

Goede internet site en makkelijk te zoeken op items

Vriendelijk, snelle levering

Vriendelijk personeel Goede kwaliteit Snelle levering

Product zoals beschreven

Ziet er prima uit. Keurig geleverd op volgende werkdag. Beschrijving monteren klopte niet helemaal, maar is uiteindelijk gelukt. Ben zeer blij met de aankoop.

Goede kwaliteit en conform afspraak netjes tot aan de voordeur afgeleleverd

Snelle levering van mooi product

Tuinset de volgende werkdag al keurig netjes geleverd door de transporteur. Monteren is eenvoudig door duidelijke handleiding. Mooi en stevig product

Perfect in orde

Perfect geleverd, duidelijke communicatie, mooi overzicht van wat waar en wanneer.

Service zoals het hoort!

Bestelling geplaatst en heb direct een bevestiging ontvangen. Tuinmeubelland heeft mijn bestelling meteen ingepakt en de vrachtwagen voor laten rijden. De chauffeur heeft de volgende dag de tuinbox netjes voor de deur gezet. Uitgepakt en het genieten kan beginnen! Top service, de volgende keer weer!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.