Goede levering

Goede levering alles zat erbij. Jammer dat het karton en pallet niet mee terug worden genomen

Uitstekend; alles conform afspraak

Alles perfect conform afspraak!

Lekker zittende loungebank

Mooi op tijd geleverd , bank zit top

Goede service, mooie loungeset

Snel geleverd, gebruiksvriendelijk en de loungeset zit heerlijk

Prima parasol en houder

Prima kwaliteit parasol en houder, wat je ook verwacht voor die prijs. Alleen volgens de site voor 12.00 uur besteld levering volgende dag en tijdens bestellen was het al een werkdag later en een dag later kwam een e-mail van de transporteur dat onze postcode op de donderdag route lag dus nog een dag later. Dat kunnen ze misschien in het bestel proces aanpassen zodat je niet voor een verassing komt te staan en ook op die dag thuis bent. Ik heb nog een levering staan voor mei hopelijk komt die wel op de aangeven datum.

Prima ervaring

Behulpzaam personeel, mooie meubels en een fijne showroom.

Op tijd geleverd. Geen bijzonderheden dus prima

Snelle levering zonder bezorgkosten

Mooie bank, prettig geprijsd, snelle levering en het tijdstip van levering ook zeer goed aangegeven.

Wij kregen een ander artikel dat we besteld haddden. Het kwam stuk en in plastic omwikkeld

Zeer slecht en teleurgesteld. We voelen ons in de maling genomen. Het artikel kwam stuk aan en in plastic omwikkeld, slordig! BOVENDIEN WAS DIT NIET HET BESTELDE ARTIKEL. SCHANDALIG WIJ HEBBEN GEEN WOORDEN VOOR. WE MOETEN HET RETOURNEREN EN WIJ MOETEN ZELF VOOR DE KOSTEN OPDRAAIEN.

Goede stoelen

Al voor de 2de keer 4 stoelen besteld, scherpe prijs en hele goede kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snel geleverd door DPD.

Super product en voorspoedige levering

Snelle levering, fijn product, al goed gebruik van kunnen maken met dit mooie weer!

Super snel geleverd

Ben zeer tevreden

Prettig verrast!!!

Ik had weinig verwachtingen omtrent de kwaliteit (parasol in aanbieding), maar wat een verrassing. Top kwaliteit, extra grote doek, te bedienen met een draai zwengel en alles doet het !!! Genieten van een lage prijs en een top uitvoering.

Snelle en fijne service

Snelle en fijne service, vriendelijk personeel

Super stoelen en snelle levering.

Binnen een paar dagen genieten van onze stoelen. Nette levering, tijdens corona, en precies zoals op het 'plaatje'. Duidelijke omschrijving op de website zodat we wisten wat we gingen krijgen.

Goede en snelle service

Zwembad kwam snel binnen. Het was goed verpakt en alles zat erin. Nu nog opzetten en uitproberen.

Top afhandeling en bezorging

Terrasparasol gekocht. Snel geleverd en uitstekende kwaliteit. Top product!!!

Snelle en klantvriendelijke levering.

Vooral ook een pluspunt; de duidelijke communicatie tot aan de levering zelf. Het geleverde produkt ook pico bello in orde. Bewonderenswaardige snelle levering indanks dat het over een grote afstand naar het uiterste zuidwesten getransporteerd moest worden.

Goed service, niks op aan te merken.

Voor aankomst krijg je een SMS onwijs handig. Mijn tuinset - aantal kleur verschil te zien aan kussens, maar niet hinderlijk. Makkelijk, mooi en ideal! Dank voor de snelle levering.

Prima service, niks op aan te merken

Meubel werd netjes en op afgesproken tijdstip geleverd, goede kwaliteit en zelfs beter dan verwacht.

Groot assortiment, snelle levering en prima service.

Parasol Hawaii besteld. Enkele dagen daarna geleverd. Een defect aan de parasolvoet geconstateerd maar via de servicedesk keurig afgehandeld.

Uitstekende service tegen redelijkeprijzen.

Op zoek naar een stevige parasol met een doorsnede van 300 cm, kwamen we uit bij Tuinmeubelland. Het begon met een duidelijke website, waar alle producten voorzien van ruime informatie, duidelijk worden getoond. Bestellen en betaling ging zoals men dit van een professionele organisatie mag verwachten. De levering kwam, zelfs in deze lastige tijden, binnen 2 werkdagen aan huis. Het product voldoet aan alle mogelijke verwachtingen en werd geleverd met duidelijke instructies, waardoor het eenvoudig en snel gemonteerd en geplaatst kon worden.

Goed product voor een aantrekkelijke prijs

Alles conform en op tijd geleverd

Prima zaak, snelle levering, kwaliteit

Ze waren goed te vinden op Internet, prima assortiment, gauw de juiste keuze kunnen maken. De artikelen zijn snel geleverd, vooraf krijg je bericht in welk tijdvenster er geleverd wordt.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.