Snelle levering , tevreden met het product

Snelle levering, zijn heel blij met het product, was heel goed verpakt, chauffeur nam de maatregel voor de Corona goed in acht.

Duidelijke beeld op de site, ook door middel van filmpjes heb je een goede beleving van het product

Redelijk snelle levering product niet handig verpakt.

Ik had een hard plastic tuinkist besteld. Deze werd geleverd volgens planning. Het enige nadeel was dat hij verpakt zat in alleen maar een plastic laagje. Waardoor hij tijdens transport beschadigt is geraakt. Dit was zonde en niet nodig als het beter verpakt was.

Snelle service, goede verhouding prijs/kwaliteit

Aardige chauffeur, goed de maatregelen voor corona in acht nemend. Ondanks crisis hadden we de set binnen een dag. Prachtset, blij mee!! Zit goed, stevige kussens en bovendien waterproof!

Ik vond alles super!!!

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd echt super!

Prima en snelle service

Uitstekende webshop

Snel geleverd. Precies wat we ervan verwacht hadden. Top top top!!

Duidelijk en klantvriendelijk

Deze keer via web-side besteld. Bij onzekerheid even gebeld. Goed en duidelijk antwoord gekregen, Mv. bleef vriendelijk bij doorvragen.

Top bedrijf met top product en top service

Snel gevonden in groot assortiment, twee op proef laten komen binnen 24 uur in huis ! Na goedkeuring 6 andere besteld en dito geleverd. Kortom “Top bedrijf met top product en top service” daar kunnen andere nog wel iets van leren.

Prachtig setje, ziet er in werkelijkheid nog mooier uit ! Echt top, een aanwinst voor mijn terras

Goed bedrijf, snelle levering , top kwaliteit voor een zeer redelijke prijs! Kortom een aanrader !

Goed bereikbaar, goed product, logistiek helemaal voor elkaar

Mijn stoelen waren snel gevonden, de prijs was zeer concurrerend en alles werd snel en volgens afspraak geleverd. Helemaal tevreden met een prima product.

Mooie tuinzetel die net op de eerste mooie lentedag - volgens afspraak - werd geleverd.

De zetel stond wat duurder geprijsd dan op enkele andere online webwinkels. Maar jullie waren de enige die deze nog in voorraad hadden. Het product beantwoordt helemaal aan de verwachting en de levertermijn werd netjes gerespecteerd. Ik ben nog op zoek naar enkele andere tuinmeubelen en kom zeker bij jullie terug :-).

Mooi en voordelig

Het buitenvloerkleed is mooi en ziet er stevig uit. Het lijkt een goede kwaliteit te zijn maar dat kunnen we pas over een tijdje beoordelen.

Mooi en goede kwaliteit

Sfeervol vloerkleed wat perfect past op ons balkon. Makkelijk te onderhouden

Makkelijk, betrouwbaar en snel.

Zeer tevreden over mijn bestelling. Mijn bestelling werd snel geleverd, precies volgens afspraak.. De omschrijving van het product komt ook precies overeen met het geleverde. Erg tevreden en kan nu heerlijk genieten van mijn loungeset.

Netjes, precies het artikel wat ik nergens voor deze prijs kon vinden!

Netjes, precies het artikel wat ik nergens voor deze prijs kon vinden!

Snelle nette levering

Snel en netjes geleverd! Goed verpakt, aardige chauffeur, netjes gebeld een half uur van te voren. Set helaas erg hard en korte zit plek. Voor de rest geen beschadigingen of iets.

Groot aanbod, snelle levering!

Groot aanbod aan tuinmeubelen en toebehoren. Erg snelle levering en keurig op de aangegeven datum. Ook zeer tevreden over de tuinset tot nu toe!

Snelle correcte service.

Mooie bank gekocht, snelle levering.

Onze tuin is af!

Via internet jullie bedrijf gevonden. Ruime keuze aan tuinmeubelen. Wij zijn geslaagd! Voor onze overkapping zochten we een mooie set. De verkoper hielp goed en dacht mee. perfect

Ben niet zo blij

Heb donkergrijze stoelen besteld en witte geleverd gekregen. Kunnen jullie dit oplossen? Dank je wel! Marjolein Jans

Prima tuinset en snelle levering

Uitgebreide collectie. Mooie Tuinset gevonden en online besteld. Werd de volgende dag keurig afgeleverd, ondanks de crisis..

Super service!

Makkelijk besteld, snel geleverd en duidelijke communicatie over de levering. Spullen makkelijk in elkaar te zetten. Super blij met de geleverde spullen!

Prima.

Snelle levering. Goede vermelding van tijd bezorging. Goede service van de chauffeur. Kortom, uitstekend.

Snelle levering en goede service

Bestelde tuinset erg snel geleverd. Er was een beschadiging aan een glasplaat en deze werd een week later opnieuw geleverd. Erg tevreden!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.