Goede service, mooie prijzen

Wij kwamen bij tuinmeubelland, via via. Eerst bij Kees Smit geweest. We werden gelijk goed geholpen. Mochten opstellingen wijzigen. Kussens verplaatsen. Er werd meergedacht en meegeholpen. Uiteindelijk wisten we wat we wouden. Alles bij elkaar opgeteld werd het een mooi prijsje. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede ervaring, zeker een aanrader.

Zeer mooie en stevige hangstoel, fijn thuisgeleverd

Hangstoel besteld, binnen enkele dagen thuis afgeleverd. Zeer tevreden met de levering en de stoel, lijkt van goede kwaliteit, is mooier en oogt natuurlijker dan de meeste anderen die ik heb bekeken en zit erg lekker.

Snelle en correcte levering

Parasol met voet gekocht voor een prima prijs/kwaliteit. Netjes op tijd geleverd volgens afspraak en behulpzame bezorger. Wij zijn heel tevreden. Zeker een aanrader.

Goed begin tot je gaat bellen

Het bestellen ging goed en snel. Ik ontving alleen geen mail met track&tracé op de avond voor levering. Dus ochtend van levering bellen om half tien maar geen gehoor dus nog een aantal keer gebeld en om tien nog geen gehoor bij de klantenservice. Dan maar via de klantenservice nummer proberen een winkel te bellen maar helaas ook hier geen gehoor. de tuinset is uiteindelijk wel netjes geleverd en uit gepakt

4e tuinset gekocht bij deze winkel

Mooie winkel, altijd weer vernieuwend. Vriendelijk personeel, leuke accesoires etc. Net ook een leuk buitenkleed gekocht. Wij zijn helemaal happy met Tuinmeubelland. Altijd een snelle reactie op de e-mail. Puntje van verbetering :, zorg dat de vestigingen in het weekend zelf bereikbaar zijn voor vragen. Nu alleen een algemeen nummer die alleen op werkdagen bereikbaar zijn.

Gewoon goed

Parasol gekocht voor een prima prijs/kwaliteit. Netjes op tijd geleverd volgens afspraak. Wij zijn heel tevreden.

Geen gezeik duidelijk en helder

Snelle en netverpakte levering.

Er kon een keuze worden gemaakt wanneer je de levering wenste te ontvangen, een half uur van te voren kreeg je nog een extra melding dat de bezorger er bijna was. Ideaal!

Mooie winkel met Topservice

Een mooie overzichtelijke winkel, met vriendelijke en behulpzame verkopers. Ze komen je gekochte spullen brengen volgens afspraak. Ben je over iets niet tevreden dan wordt dit op een keurige manier afgehandeld. Al met al een zeer prettige zaak om mooie en van goede kwaliteit tuinmeubels/accocoires etc te komen kopen.

Snel geleverd. Netjes verpakt!

Goede service en precies wat ik verwacht had.

Levering zoals afgesproken.

Voor het derde jaar als perfect, geen klachten.

Snel en duidelijk in communicatie en verzending en een prachtig product aan ons geleverd.

Ik heb voor t eerst iets bij jullie besteld en ten eerste prachtige stoel voor een goede prijs. Ook de afhandeling in mail was goed. De bezorging was prima op tijd en naar binnen getild. Zeer reden.

Verkeerde per abuis geleverd en voordat ik het had terug gestuurd alweer opnieuw verstuurd.

Nette en snelle levering

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, ook snelle services. Producten kan je gespreid betalen en dat in paar stapjes. een top services dus.

Goed!

Een goede en snelle levering! Goede kwaliteit tuinmeubelen!

Goed prduct, goed geinformeerd over de (snelle)bestelling!

geweldig geholpen

de artikelen die ik had besteld waren zeer snel bezorgd, helaas was het pakje op een of andere manier verdwenen. Contact opgenomen met klantenservice en dit werd, uiteraard, eerst even uitgezocht en kreeg daarna toch nogmaals de bestelde artikelen in huis. Zeer vriendelijk en meelevend door de mensen daar te woord gestaan. En ... een mooi product gekocht en geleverd door Tuinmeubelland.

Zeer tevreden!

Snelle levering. Het juiste product in goede staat ontvangen. Ik had nog gebeld of t product na bestelling toch nog op een andere dag geleverd kon worden dat was geen probleem. Bezorging liep toen wel uit maar verder 100% tevreden!

Goede en snelle service

Zeer vriendelijke ontvangst, goede informatie gekregen. Tweede aankoop gedaan via de site (zweefparasol), telefoontje gedaan voor bijkomende info, vriendelijk en goed te woord gestaan. Perfecte levering in België op afgesproken dag. Wij hebben Tuinmeubelland reeds bij verschillende vrienden aangeraden.

Goede kwaliteit en service !

Prachtige tuinset besteld en thuis af laten leveren. Bedrijf komt alle afspraken na.

Uitstekende snelle service

De keter rockwood besteld, snelle service. Goed product, snel geleverd. Even contact gehad met de klantenservice,1 woord prima

Makkelijk bestellen keuzedag voor levering mogelijk

vriendelijk en snel

Vriendelijk en professioneel in de winkel geholpen, thuis ingemeten en online besteld, zeer snel geleverd .

Mooie tuinset voor een betaalbare prijs

Mooie betaalbare tuinset gekocht. Deze week binnen gekregen en hij staat mooi in onze tuin. Daar gaan wij lekker op genieten tijdens de zomermaanden. Levering is verder ook goed verlopen.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.