perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte bezorging

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op je gemak kunnen rondkijken, de medewerkers lieten je ook rustig gaan en als je vragen had kon je naar ze toe. Absoluut een aanrader!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

uiterst vriendelijke en deskundige verkoopster. nam de tijd voor uitleg en gaf de positieve en negatieve punten van verschillende lounchesets

door miscommunicatie met transportafdeling te laat geleverd, dit uiterst professioneel opgelost.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Samenwerking met spraypay mag zwaar verbeterd worden! We hadden een aanvraag gedaan via spraypay die niet goedgekeurd was. We dachten oké raar maar zal wel zo zijn.. Na een paar dagen kregen we een mail dat we de tuinmeubel geleverd zouden krijgen. Wij bellen tuinmeubelland zegt ze dat het wel goedgekeurd is. Dus wij nemen de bestelling aan die dag. Ondertussen voor de zekerheid spraypay bellen of het wel goed zit. Hij zegt ik bel je zo terug even navragen. Nooit gebeld. Na een paar dagen bel ik weer heen en weer. Moet het nu retour sturen na een paar keer bellen.. ze komen het ophalen moet ik ook nog thuis wachten voor hun.. door een fout van ze moet ik zoveel moeite doen.. bedankt!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

slechte slechte slechte service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele prettige ontvangst..laten je rustig even kijken..daarna goede adviezen..geen gedwongen verkoop..kop koffie..zo wil je behandeld worden als klant !!

Geen...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toen we een week na de aankoop van onze loungeset terugkwam voor een hoes werden wij heel vriendelijk en goed geholpen. Er werd ons zelfs afgeraden om een aparte hoes voor de set te kopen omdat deze onder een afdak staat. Zodoende gingen we alleen met de hoes voor de kussens de deur uit. Top service, er wordt echt aan de klant gedacht en niet aan de omzet.

Geen, wij zijn blij verrast.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus in de winkel Snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goede service .klantvriendelijk . 1 kussen was niet goed er werd meteen een nieuwe kussen na geleverd die wel goed was

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede uitleg en niet opdringerig. Nette winkel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lage prijzen Mooie spullen Goede communicatie Snelle levering Vriendelijke klachtbehandelaar

De informatie vermeld bij de artikelen klopt soms niet helemaal in detail. Zo stond er dat ik alleen mijn tafel nog moest monteren, maar ook de armleuning van de loungeset moest nog in elkaar gezet worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende service

Wellicht de vervoerders die ingehuurd worden beter instrueren. Leveringen via Tuinmeubelland zelf gaan namelijk wel goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede services, snelle levering en goede afhandeling bij vragen/opmerkingen! Adequate afhandeling ook. Vriendelijk personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus vriendelijk personeel ! Goede prijs kwaliteit verhouding . Snelle levering duidelijk in afspraken zeer tevreden

Gooi er voor vaste klanten er een extra aanbieding in

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima manier van bestellen en snelle levering

kosten retour sturen erg hoog. Als ik het op voorhand had geweten had ik niks besteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne behulpzame medewerkers en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima prijs. Afspraken worden nagekomen Levering perfect. Levering op datum gewenst. Avond voor levering een redelijk gedetailleerde planning (een 2 uur venster). Op de dag van levering nogmaals een half uur voor gepland levertijdstip een meer gedetailleerde planning. Helemaal TOP

GEEN

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goede service!! Onze problemen werden vakkundig en adequaat opgelost.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Direct aankoop mee nemen

Leerlingen/ weekendhulp weet er te weinig van

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Afspraak over bezorging tijd en dag word goed nagekomen, en telefonisch goed en vriendelijk te woord gestaan. We kunnen er nu van genieten en zullen jullie zeker aanbevelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bij bezorg problemen direct een passende oplossing

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg behulpzaam. Snelle en attente communicatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam. Gratis bezorging aan huis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vrij om zelf de collectie te bekijken. Op verzoek deskundige hulp.

Op het laatste moment bleek deze set een bouwpakket te zijn. Persoonlijk had ik dit graag eerder geweten.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.