perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Niemand die iets opdringt, maar je lekker de tijd geeft om rond te kijken. Ook als je dit keer niets koopt, heb je het gevoel dat je een van de belangrijkste klanten bent.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes geholpen, vriendelijk personeel en tevreden over aankooo

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk personeel in de winkel

Hou je aan je afspraken en als dit niet lukt probeer te klant dan te helpen i.p.v. niks te doen. Vanwege de waardeloze service heb ik mijn bestelling geannuleerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk en goed geholpen in de winkel. Ook erg tevreden over de bezorging, op de afgesproken tijd en netjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, snelle reaktie.

Zou ik niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende klantenservice in de tuinmeubelzaak in Dronten. Goede prijs-kwaliteit verhouding Ruim assortiment Meedenkend personeel Mail gekregen van leveringstijd (klopte niet!) gelukkig kon ik reageren op hun mail. Zeer vlotte reactie op mijn reactie en probleem was meteen opgelost.

Klantenservice per telefoon is slecht te bereiken (tijdens bouwvak)ze zouden op hun site tot 18.00 open zijn, maar waren om 17.20 al niet meer te bereiken. Dronten zelf was telefonisch alleen per klantenservicenummer te bereiken. Dus telefonisch kon was Tuinmeubelland dan ook niet te bereiken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Great and fast service, very friendly staff in Zaandam showroom :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en vriendelijk personeel.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrof aankoop van het doek voor de overkapping van een Rubens Schommelbank. Snelle reactie op de mail en na het overmaken van het geld, werd het na 3 dagen geleverd.

Prijs aan de hoge kant, 20% van het complete product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed geholpen in de winkel en de volgende dag op tijd bezorgd bij mij thuis!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De hulp in de winkel

Bij onze bestelling was er wat mis gegaan met het invoeren van de juiste gegevens. In plaats van 6 stoelen (die we al betaald hadden) waren er maar 5 stoelen besteld. Ik heb zelf, na dat de leverancier was geweest, nog 1 stoel op gehaald in de winkel..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed geinformeerd, en snelle levering van de tuinmeubelen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk geholpen in de showroom Zaandam.

De levering tot het tuinhek was een beetje sober. Helemaal omdat het goot van de regen. Totaal geen hulp van de chauffeur. Resultaat een paar natte kussens.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Betere product controle.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen en de verkoper heeft goed geluisterd wat wij wilden en daarop gereageerd.Wij hebben het bedrijf gebeld en nieuwe wieltjes zijn opgestuurd maar wij hebben het nog niet uitgeprobeerd!!jullie horen van ons

De parasol stond bij ons op de vlonder in de tuin(prachtig weer)wij heel tevreden maaarrr...een klein windbriesje en de parasolvoet(90k)ging op de wieltjes richting sloot(wieltjes stonden vast(dat was schrikken)er is ook niet verteld dat de wind niet meer als windkracht 3 mag zijn

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette service. Snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben er heel te vrede als je er komt dan wordt je goed geholpen de mensen zijn even vriendelijk

Ik zou niet weten wat er verbeterd zou moeten worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik heb gratis een nieuwe hoes gekregen waarvan de rits stuk was.

de leverdatum was vele malen later en moest ik er zelf telkens achter aan bellen. had liever gezien dat ik automatisch geïnformeerd zou worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aanschaf van de Patton kamado 16 inch. Showroom model had geen thermometer om inwendige temperatuur te metern tijdens het kookproces, maar ik werd daarover ingelicht dat deze uiteraard wel aanwezig zou zijn op een gekocht exemplaar. Snelle levering. Moest de Kamado het laatse stuk naar binnen wel zelf naar binnen tillen, omdat de chauffeur dit vanwege de CAO niet mocht doen. Het in elkaar zetten daarna was makkelijk en het gebruik recht toe recht aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende hulp in de winkel personeel dat weet waar het over gaat. Levering volgens afspraak.

Geen alles verlopen volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima behandeling in de winkel

Aflevering kan beter ivm afspraken gemaakt in de winkel en het niet nakomen van de gemaakte afspraken. Ook de emballage niet mee nemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzaam. Ruiling en service zonder problemen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

8.5 zeer goed nemen de tijd voor de klanten en goed advies we zijn zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim assortiment, scherpe prijzen, goed acties en supersnelle levering!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.