goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kundig personeel;

Helaas eerste levering beschadigd, snel opgelost door nieuw exemplaar, echter ook, maar minder beschadigd. Ook goed opgelost. Leverancier lijkt meer het probleem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede adviezen en service. Prettig ontvangst

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

uitstekende service in de winkel, steeds op de hoogte gehouden over het verloop van de levering, avond voordien telefoontje om te melden dat levering de volgende dag tussen 8u15 en 8u30 ging gebeuren. Om 8u20 ging de bel. Perfecte en stipte service. Zal zeker aanraden aan vrienden en familie.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In de winkel zeer klantvriendelijk geholpen. Medewerkster nam echt de tijd, ook om zaken uit te zoeken zoals bijv. de juiste kleur. Overigens zijn alle betrokken medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam geweest.

Stoelen zouden binnen 2 dagen worden bezorgd. 1e afspraak ging mis omdat de stoelen niet op voorraad waren en niet bijgewerkt in systeem. Er werd alleen een onderhoudsproduct geleverd. 2e afspraak bleek bestelling opnieuw niet doorgekomen, bestelling uit systeem gegooid. Kregen nu 25 euro korting. 3e afspraak: stoelen zouden uit ander filiaal komen, afspraak bevestigd maar opnieuw niet geleverd. Volgens bezorger was dit door fout van Tuinmeubelland zelf ontstaan en zouden zij ons bellen, niet dus. Weer zelf gebeld. Uiteindelijk zijn de stoelen bezorgd op de 4e gemaakte afspraak. Ik vind het treurig. Ik geef een krappe voldoende alleen vanwege de medewerkers. Communicatief vette onvoldoende!! En een telefoontje achteraf was ook wel vriendelijk geweest.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super snelle levering

tot 2 x aan toe iets geleverd gekregen wat niet voor ons was. zelf gebeld transport bedrijf even beter opletten ;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk en veel keus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een ontbrekende set bouten voor het monteren van de geleverde parasol werd direct geleverd via de post. Keurige afhandeling. Mooie showroom en prima geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, zelfs in belgie en vriendelijk personeel!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie winkel, goede uitleg over de producten,afspraken die gemaakt zijn nagekomen

nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en nette levering

Geen. Zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

enorm assortiment, goede bereikbaarheid, vriendelijk en kundig personeel.

zou het niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Juiste tijd geleverd en heel vriendelijk

Nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wordt netjes geholpen en eerlijk adcies

Geen verbeter punten misschien een bak koffie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goed en vriendelijk geholpen in de winkel. Track and trace van de leverancier was ook dik in orde!

De loungeset monteren was zeer ingewikkeld. Ik ben zelf best handig, maar de voorgeboorde gaten zaten soms met een cm verschil uit elkaar. Veel gaten opnieuw geboord en getapt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele vlotte en adequate klantenservice. Snel antwoord verkoper nav offerte.

Levertijden zoals afgesproken nauwkeuriger aan kunnen houden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen, niet opdringerig en klantvriendelijk Meubels werden binnen 1 werkdag thuis gebracht.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie loungeset snel geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze denken goed mee via de tel en in de winkel leek t net of je op een terras zat... bij t uitzoeken kreeg je een bakje koffie/thee met iets lekkers... voor de rest ze waren niet opdringerig maar heel erg relaxed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering keurig half uurtje vooraf telefonisch gemeld.

Tot nog toe geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, vriendelijke dames, en behulpzaam. Denken oprecht met je mee, niet omdat het moet.

Blijf zo oprecht en menselijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke verkoper in Veghel. Was niet opdringerig. Voldoende informatie gekregen.

Op verwachte datum werden de spullen niet geleverd. Gebeld en wel opgelost door dag daarna te leveren op een door ons gekozen moment.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt, de koffie staat klaar

Ik heb me verbaasd over de transporteur van de gekochte spullen. Ik kan maar moeilijk begrijpen dat ik in deze digitale, geautomatiseerde wereld pas op de dag van levering rond 10u te horen krijg hoelaat er geleverd wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie winkel, duidelijke website, hele aardige verkoopsters. Erg behulpzaam en vriendelijk. Chauffeur bij aflevering ook heel correct en vriendelijk.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.