X
Hartelijk dank voor uw positieve review, vriendelijke groet, Nienke / Tuinmeubelland.
Waren al geruime tijd opzoek naar vervangings stoeldoppen voor onze Ketler stoelen. Alleen tuinmeubelland heeft deze in het assortiment.
Snelle levering en product naar wens
Na veel negatieve reacties gelezen te hebben nadat ik al besteld had, was ik een beetje bang of het wel goed zou gaan. Nergens voor nodig geweest want de volgende ochtend werd netjes onze dining loungeset bezorgd. Vriendelijke bezorger, makkelijk in elkaar te zetten en duidelijke handleiding, was ook weinig werk om in elkaar te zetten, alleen vast zetten. Enige kleine minpunt was dat de bezorgtijd pas laat gemeld werd een paar uur van te voren en in de spam mail terecht kwam, maar daar kon Tuinmeubelland niet veel aan doen, dat ging via de bezorgdienst. Ook snelle reactie bij vragen van Tuinmeubelland via whatsapp. Erg blij mee dus!
Hartelijk dank voor uw positieve review, uw opmerking over de mail informatie nemen we mee ter verbetering. Met vriendelijke groet, Nienke / Tuinmeubelland.
Nog steeds geen geld terug!!! 1706CH.
Hartelijk dank voor uw review, vervelend dat de afhandeling niet helemaal naar wens is verlopen. Door drukte kan er een tijdje overheen gaan dat zowel de service vraag als de financiële afhandeling daarvan compleet rond is. Aan deze gegevens heb ik zo helaas te weinig om de order op te zoeken. Zou u zo vriendelijk willen zijn uw vraag te mailen naar [email protected]? Dan helpen we u graag. Hartelijk dank vast voor het geduld. Met vriendelijke groet, Nienke / Tuinmeubelland.
Er was iets mis gegaan met de levering, maar dat is uiteindelijk prima opgelost door Tuinmeubelland. Het product voldoet geheel aan de verwachting.
Tuinmeubelland is een geweldig bedrijf met een goede service van Charlotte en Jolanda. Levering uitstekend door Firma Hoekstra uit Sneek. Volgende keer komen wij zeker weer bij jullie voor Tuinmeubelen (014016)
Ze doen wat ze zeggen + Je koopt er mooie tuin aan een fatsoenlijke prijs. Bij vragen/problemen helpen ze je dadelijk verder.
Ik had een set loungestoelen besteld. Na twee dagen ontving ik de bestelling. Na het open maken van de dozen bleek dat ik een totaal ander product had ontvangen. Ik heb hierover meteen gebeld met de klantenservice maar er is na 16 dagen nog geen enkele actie ondernomen.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u het verkeerde artikel heeft ontvangen. Dit lossen we natuurlijk graag voor u op. Zou u contact met ons willen opnemen? Wij zijn tussen 10:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 088-66 00 200. Ik hoop dat het snel is opgelost! Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Prima parasol. Probleem met wieltje snel verholpen doordat nieuwe wieltjes zijn gestuurd.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u snel bent geholpen. Veel plezier met uw nieuwe parasol! Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Prima product. Snelle bezorging. Ik geniet nu heerlijk van mijn zweefparasol
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Zeer tevreden over Dees zwembad
Prima service en snel geleverd en ook nog 10% korting
Veel plezier van de parasol!
Goed bereikbaar via telefoon en internet, prima service en omruilgarantie.
Tuinbankje besteld vlak voor mijn vakantie en levering gepland na de vakantie. Alles is prima verlopen en zoals afgesproken op de juiste dag geleverd. Mooi product zoals beschreven redelijk makkelijk in elkaar te zetten. Al om al een prettige website, makkelijk te bestellen met duidelijke lever opties.
Eerst waren ze de set vergeten te laden. Vervolgens mij verkeerde leverancier mee gestuurd waardoor ik het nog zelf moest uitpakken en neerzetten. Was net bevallen niet echt pretje en had juist extra betaald zodat ik dat niet hoefde te doen. Vervolgens kon ik paar weken achter mijn geld aan wat ik extra had betaald voor de service voor neerzetten en meenemen karton.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat de levering niet helemaal is gegaan zoals verwacht. Ik ga ervan uit dat het inmiddels goed is opgelost, maar mocht dat nog niet zo zijn dan kunt u contact opnemen met onze service afdeling via 088-66 00 200. Dan helpen we u graag verder. We wensen u in ieder geval veel plezier van uw nieuwe set! Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Zeer tevreden. Product had de laagste prijs online en werd snel geleverd. Bij een vraag over de bestelling kreeg ik meteen telefonisch contact.
Spullen besteld, gaat makkelijk via de website, prijs lijkt me goed en de levering is supersnel.
Product is goed aangekomen, goede kwaliteit en levering.
Duidelijke informatie op de site over de producten en het bestellen. Bericht met betrekking tot de levering. Mail over korting.
Mooie, degelijke parasol, netjes op tijd geleverd. Vriendelijke bezorger die de zware parasolvoet op zijn plek plaatste. Dik tevreden!
Alles keurig geleverd Vriendelijke chauffeur en bankje zit goed
2 De Donge
Dronten 8253PT