Telefonisch contact gehad vooraf aangaande de aankoop van bbq of deze spoedig geleverd zou worden. Zou binnen 2 dagen gebeuren. Na de bestelling in volle verwachting… tevergeefs.. via track en trace van vervoerder kwam er geen enkele update. Contact opgenomen met vervoerder, deze gaf aan geen Bbq geleverd te hebben gehad van verkopende partij. Daarmee gesproken en deze vertelde het te gaan uitzoeken. Na 6 uur wachten opnieuw contact opgenomen. Een andere medewerkster vertelde mij dat zij opnieuw de bbq kon versturen naar vervoerder, maar zou ik de bbq 4 dagen later ontvangen. Bestelling geannuleerd! Dit zou schriftelijk bevestigd worden, wat uiteindelijk na zelf bellen 4 dagen later gebeurde. Terugboeking moet nog komen.
Beste Egbert, Dat is vervelend om te horen. We doen uiteraard ons best om een zo goed mogelijke oplossing te vinden voor alle partijen, ook als het logistiek even misloopt. Jammer dat dit in uw geval niet is gelukt. Mochten we u alsnog kunnen helpen, dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 088 6600200, vriendelijke groet Nienke / Tuinmeubelland.
Goede website. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Tevreden.
Hartelijk dank voor uw positieve review, vriendelijke groet Nienke / Tuinmeubelland
Twee tuinstoelen besteld en netjes ontvangen. Helaas waren er 3 a 4 beschadigingen aan de stoelen. Voor ons was het meteen over. Direct alles retour gestuurd. Gelukkig wel snel het creditbedrag teruggestort.
Beste klant, Dat is vervelend om te horen. We doen uiteraard ons best om een zo goed mogelijke oplossing te vinden als er beschadingingen geconstateerd worden. Over het algemeen lukt het om een oplossing te vinden waar beide partijen zich in kunnen vinden. Jammer dat dit in uw geval niet is gelukt. Mochten we u alsnog kunnen helpen in de toekomst en advies willen, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met telefoonnummer 088 6600200, vriendelijke groet Nienke / Tuinmeubelland.
Fijn tuinmeubilair!
Hartelijk dank voor uw positieve review, vriendelijke groeten Nienke / Tuinmeubelland
Alles goed gegaan en mooie stoeltjes
Correcte aflevering
prima loungebank, snel geleverd en niet super duur... ik zag alleen een dag later bij de donkere versie dat er een gratis hoes bij zit als ik dat had geweten had ik de donkere versie genomen
Hartelijk dank voor uw positieve review. Ik kan zo niet uit uw reactie opmaken om welke set het gaat. Een aantal zijn nu in de actie, een aantal niet. Wellicht kunt u uw vraag nog even stellen aan de klantenservice? Dan kijkt men het voor u na, vriendelijk groet, Nienke / Tuinmeubelland.
Ik had een tuinmeubelset besteld met gratis beschermhoes. Door een fout van mijn kant, toch voor die hoes betaald. Zelfde dag gebeld, was geen probleem, binnen 2 werkdagen stond het teveel betaalde bedrag weer op mijn rekening. En de meubelset werd met hoes keurig op tijd geleverd.
Duidelijkheid aan de telefoon en geweldige bezorging, echt zoals afgesproken
Scherp geprijsd, keurig verzonden en duidelijke communicatie. Een tevreden klant erbij.
levering had sneller gekund gebruiks instructie ontbreekt, cq niet volledig
Hartelijk dank voor uw positieve review, feedback gebruiken we uiteraard ter verbetering. vriendelijke groeten Nienke / Tuinmeubelland
Ik heb zelf geen nare ervaringen met Tuinmeubelland, maar heb me eerlijk gezegd wel af laten schrikken door de hoeveelheid negatieve reviews die op het net rondwaren. Heb dezelfde dag nog mijn bestelling geannuleerd en dit hebben ze zonder vragen netjes afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw review. We gebruiken feedback uiteraard ter verbetering en hadden u graag op een positieve manier geholpen. We hopen in de toekomst u nog eens te mogen begroeten bij Tuinmeubelland, vriendelijke groeten Nienke / Tuinmeubelland
Mooie lounge dining set, heel blij mee. Fijn dat je zelf kan bepalen wanneer het wordt afgeleverd.
Eerste bestelling prima geregeld
Verkoop en gastvrijheid in de winkel is super. De nazorg en garantie afhandeling is stug, onprofessioneel en komt niet vriendelijk over. Dit gaat via een centraal kantoor en ook uitsluitend per mail. Helaas zijn de stoelen al allemaal een keertje stuk geweest wat je dan zelf met de toegestuurde materialen moet repareren. Vandaar slechts 1 ster.
Beste klant TehPhan ToM, Vervelend te horen dat de stoelen kapot zijn gegaan. We doen uiteraard ons best op de klantenservice om hier een goede oplossing voor te vinden. Soms is dit in de meest praktische hoek te vinden. Mocht uw klacht uiteindelijk niet naar tevredenheid opgelost zijn, dan vraag ik u nogmaals te schakelen met [email protected] of te bellen met 088 66 00 200. Vriendelijke groet Nienke / Tuinmeubelland
Wat zijn wij blij met de lounge/diner set, het is stevig materiaal, mooie kussens! We maken er dagelijks gebruik van en zijn zeer tevreden!
Hartelijk dank voor uw positieve review, Vriendelijke groet Nienke / Tuinmeubelland
Goed geholpen, maar jammer dat halve set kapot was bij aflevering. Week later vervangen en nu helemaal happy !
Besteld en keurig op de aangegeven datum geleverd, helemaal tevreden.
Prima service, alle problemen worden keurig netjes opgelost
Mooie Kamado voor een alleszins redelijke prijs.
Tevreden met de bestelde loungeset. Alleen jammer van de beschadiging in de zitting van het bankje.
Beste Leo, Mooi dat de bestelde loungeset grotendeels naar wens is. Beschadiging in de zitting van het bankje is in principe niet de bedoeling. Zou u contact willen zoeken met de klantenservice: [email protected] of te bellen met 088 66 00 200. Dan gaan we ons best doen hier een oplossing voor te vinden. Zie ook: https://www.tuinmeubelland.nl/klantenservice/article/garantie-klachten Vriendelijke groet Nienke / Tuinmeubelland
Zeer snelle en correcte levering
Goed geregeld, en een fijne bq.
snelle levering en volgens afspraak
Uitstekend. Duidelijk info en snelle levering
2 De Donge
Dronten 8253PT