Zeer goede service en fijn meedenken

Zeer prettig contact en na komen van afspraken. Opdruk op de glazen zoals gewenst en van goede kwaliteit. Ik zou jullie voor 100% aanbevelen bij familie en vrienden!

top snel geleverd en mooie glazen

heel mooie glazen, goed verpakt en snelle levering

Snel keurig verpakt en mooi product

Super kwaliteit snelheid en zelfs nabestellen 1 jaar later door alleen n mail te sturen

Ik heb nu 2 bestellingen gedaan bij kristalglas. Prachtige karaffen met ons logo er in gegraveerd. 1 jaar later bijbesteld door een mail te sturen met de vraag of er nog een zending kan worden besteld. Ik hoefde alleen te betalen en 3 dagen later was de bestelling in huis. Super blij. Dank jullie wel.

Super snel en erg netjes!

Het bestelde kwam zeer goed verpakt aan. Wel fijn natuurlijk als je iets van glas koopt, handgemaakt. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!

Keurig netjes verzorgd en verpakt en op tijd

Heel netjes verzorgt

Top kwaliteit, snelle respons

Hier kunnen bedrijven zich een voorbeeld aan nemen. Snelle actie, prima communicatie en terugkoppeling. Niets dan lof.

mooie glazen, perfecte gravering.

Wij zijn heel blij met de goede telefonische informatie, met de verwerking en met de aflevering van 6 paar prachtige wijnglazen, waarvan er twee voor ons zijn gegraveerd. De prijs viel ons heel erg mee!

Geweldige champagne glazen!

Zeer vlotte levering. Goede bescherming, in mooi vloeipapier.

waanzinnige service!

Zorgen er echt voor dat je iets moois krijgt voor een hele redelijke prijs. Inmiddels aantal karaffen besteld en ik ga er zeker nog vaker terug komen

topservice en snelle levering

Leuke glazen met een snelle levering

Snelle levering goed ingepakt, juiste communicatie. Top!

Snelle levering en zodanig verpakt dat er niets met het glas kon gebeuren

Zeer goede service en goed contact, mooie producten.

Ik had twee whiskey glazen besteld ,waarvan er bij één een beschadiging op de onderkant zat . Een foto gestuurd ,en er werd direct een ander glas opgestuurd,met excuses, zonder eerst het beschadigde glas op te moeten sturen. Echt een top service ,dat vind je niet snel meer. mede door het positieve contact dus ook een dikke 5 sterren.

Prima service en goede kwaliteit

Ik heb een whiskeyset besteld met een eigen logo erin. Wat bij andere bedrijven niet mogelijk was na lang zoeken kon hier wel. De set is prachtig geworden. Daarnaast hebben ze ook nog een stukje tekst op de achterkant geplaatst. Ik ben erg tevreden over de service.

Ik heb 2 whiskyglazen besteld en keurig en snel gekregen. Daarvoor bedankt. De doos waar het in zat kon een heel servies in. Daar zou ik iets anders op bedenken.

Deskundig, vriendelijk, hulpvaardig

Werd nagebeld om de bestelling verder te optimaliseren. Kan zeker aanbevelen. Heb al eerder gekocht en ben zeker tevreden over kwaliteit.

Vriendelijk deskundig meedenken

Vriendeliijk deskundig en meedenkend

Snelle, duidelijke en goede service

Mooie karaf met prachtige gravering, precies de juiste plek en het juiste formaat. Prijs/kwaliteit is uitstekend!!

Helder, gemakkelijk en comfort afspraak op tijd geleverd en netjes verpakt

Keurig op tijd geleverd Netjes verpakt! Zeer tevreden

Best kwaliteit voor perfect prijs

De beste online winkel die ik aanbevelen!!!!!

Snelle levering, goed verpakt, goede prijs, mooie spullen

Contact was bijzonder prettig, er is snel geleverd en het geleverde ziet er prachtig uit.

Het persoonlijke contact was heel prettig en de wens is prachtig doorvertaald naar het eindproduct. Zeer tevreden!

Vrouwenweg 1

3864 DX Nijkerkerveen