Geweldige glazen

Alles keurig verpakt en op tijd geleverd

Voortaan toch maar naar een winkel

Twee glazen hadden het overleeft. Aan de buitenkant niet te zien dat er een breekbaar product in het pakket zit ook de verpakking zou beter (schokbestendige) kunnen.

Precies wat ik bedoeld had.

Whisky karaf besteld en door Kristalglas laten graveren. Uitgebreide communicatie/informatie over de opties en kosten. Resultaat volledig volgens verwachting en snel.

correct afhandeling / prijs - kwaliteitsverhouding uitstekend

bestelling correct afgehandeld

Zeer goed verpakt zodat er niets mis kan gaan bij vervoer

Goede en snelle service

Snelle reactie via de mail, denken goed mee en mooie gravure in prachtige glazen die snel geleverd werden.

Duidelijk omschrijving, goede prijs en snelle levering

Goede prijs kwaliteit en vlotte correcte levering

Goede prijs kwaliteit en vlotte correcte levering

Geleverd zoals beloofd!

Op de verzendverpakking na enkel positieve dingen , wellicht voor een volgend maal een paar stukjes tape aan de onderkant van de doos zodat deze niet openscheurt .

Zorgvuldig

Het was goed verpakt om geen beschadigingen te krijgen.

Nadat bestelde vaas niet meer leverbaar was snel een berichtje ontvangen dat de vaas weer voorradig kwam. Binnen 2 dagen alsnog de prachtige vaas bij mij op tafel!

De leverdatum was mij niet bekend. Toen heb ik kristalglas gebeld en kreeg ik te horen dat ze voor enkele dagen dicht zaten, dit was voor mijn bestelling geen probleem maar ik had het netter gevonden dat ze dit op hun site gemeld hadden. Verder goede bezorging, het glas was keurig ingepakt.

Kwalitatieve en mooie producten voor een goede prijs!

Snelle levering van de glazen! Prachtige vormgeving enndrinken fijn!

Leuke site

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering, net en goed verpakt van het mooie product. Absoluut een aanbeveling van mijn zijde.

Snelle, duidelijke communicatie

Hele fijne service en vriendelijk. Zeer tevreden met eindresultaat. Ook voor hele fijne lijntjes heel mooi.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Kwamen keurig op tijd. Goed verpakt Mooie glazen

Prima, snelle levering

Snelle levering, product is hetzelfde als op de illustratie (photo). Heel tevreden met mijn aankoop.

Klantvriendelijk, meedenkend met klant & snelle service.

Goeie service, heldere communicatie, meedenkend, top!

Wij zijn uitstekend geholpen met schitterende glazen, aanrader!

Netjes op tijd en goed verpakt geleverd

Glas was goed verpakt. Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en levering.

Degelijke gegraveerde producten

Wij hebben een karaf, vaas en voorraadpot besteld. Deze is door Kristalglas.nl prachtig gegraveerd. Wij zijn tevreden.

Snelle levering en keurig verpakt

Prijzen zijn goed koper en snel geleverd

Vrouwenweg 1

3864 DX Nijkerkerveen