leverd snel en is goedkoop snap niet dat het kan

Snelle en correcte levering

Dik tevreden

Klantvriendelijke site, ruime sortering, concurrerende prijs, goede communicatie en een snelle levertijd, kortom een zaak die gaat voor kwaliteit.

Ik weet het nog niet…..

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen, volgens live-trackung van DPD is het pakje sinds afgelopen zaterdag nog in het depot in Vijfhuizen. Het pakketje zou zaterdag afgeleverd worden maar dit is tot op heden niet gebeurd.

Mooie spullen en snel geleverd.

Ik had het nodige aan druk PVC besteld voor een compressor ringleiding, donderdag middag besteld en maandag al geleverd! Ik was niet op de zaak toen er geleverd werd en kreeg toen een telefoontje van de chauffeur waar die het neer mocht leggen, helemaal top!

Supersnel

Supersnel, prima verpakt, keurig afgeleverd.

Groot assortiment, nette prijzen, turbo levering!

Echte aanrader.

Makkelijk zoeken op de website en snelle levering van de spullen

Goed, snel en volledig geleverd

Besteld en de volgende dag volledig geleverd. Had nog een adviesvraag gesteld via de site en die is ook binnen een half uur beantwoord. Heb nu 3x wat besteld en 3x prima.

Snel, niet duur, groot assortiment en veel op voorraad!

Veel keuze en diverse systemen. Piepklein minpuntje is dat je de winkelmand niet op een wenslijst kan zetten, zodat je de volgende keer verder kan gaan met bestellen. Veder is het helemaal prima!!!

Helemaal top

Hadden verkeerde diameter besteld! Mail gestuurd, belden meteen terug volgende ochtend en werd geregeld! Teveel betaald geld werd meteen terug gestort!

Laat besteld volgende dag geleverd

Zeer goede site om te bestellen

Gewoon helemaal goed

Niets op aan te merken

Snelle levering en zeer tevreden

Goed verpakt en het was snel binnen.

Zeer goed, snel en alles correct afgeleverd

Ik bestel bijna alles bij PVC online zijn niet duur en alles wordt correct en snel afgehandeld elke keer weer.

snel

Goedkoop en een snelle levering

Snelle levering.

Super service en snelle correcte levering.

Snelle levering van gevraagde spullen. Goed bereikbaar voor vragen en snel antwoord. Extra bestelling kon onder hetzelfde ordernr nog meegeleverd worden op dezelfde dag. Helemaal Top.

heel goed

schnelle levering, goede qualiteit

Op zondag besteld en op dinsdag stond alles al aan de deur (in België). Dus correcte en snelle service en aan een voordelige prijs. Aanrader!

Perfecte service!!

DPD was mijn pakketje kwijtgeraakt pvc-online was hier achtergekomen zonder dat ik het al wist en heeft per direct voor de zekerheid een 2e pakket gestuurd zodat ze zeker wisten dat ik het in ieder geval zou ontvangen. Uitstekende service!

Stipte afhandeling van de bestelling

Snelle levering en precies ontvangen wat er is besteld. Daardoor instaat het project met het product goed te kunnen uitvoeren. Afwerking was beter dan verwacht en was goed verpakt.

top

netjes

Zoals het hoort te zijn!

Snelle, correcte levering.

Een snelle en keurige levering.

Een snelle en keurige levering

Inductorstraat 60

3903 KB Veenendaal

085-0202772

Over Pvc-online

PVC Kopen voor de scherpste prijs. PVC kopen doet u bij PVC-online: Dé webwinkel voor u al uw pvc benodigdheden, zowel voor particulier als voor zakelijk. Zoekt u pvc buizen, druk pvc of wilt u infiltratiekratten kopen? PVC-online combineert de scherpste prijzen met de snelste levertijd. Wij leveren meer dan 4000 pvc artikelen snel in heel Nederland en België: PVC kopen wordt zo wel héél gemakkelijk!