Snelle levering,en betaalbaar.

Goeie kwaliteit

Uitstekend en snel !

Goed product voor een redelijke prijs met een snelle levering op een duidelijke Website is PVConline zeker aan te bevelen.

Goede en snelle levering

Prima ervaringen met dit bedrijf: snelle levering en nette prijzen.

Snel geleverd en goede prijs

Super ervaring met dit online bedrijf!!!

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding. De communicatie loopt vlot en soepel. Kan menig ander online bedrijf nog heel wat van leren! Prettige site. Snel besteld en geleverd. Ga zo door!

Zeer goede klantenservice

De vervoerder had een fout gemaakt, maar PVC-online heeft direct een tweede zending verstuurd. Wat een goede klantenservice!

Verzendtijd te lang

Verzendtijd duurt te lang... Bestel het online bij jullie ivm de snelle levering die jullie aangeven

Goed..snel en attent!

Ik had per ongeluk een zaagsnede toegevoegd.. ik werd gebeld of dat de bedoeling was.. nee dus.. mijn teveel betaalde geld wordt teruggestort! Top!

Professionele materialen

Materialen diende besteld in twee dagen in huis.

Duidelijke website met goede prijzen. Erg snelle levering! Bedankt daarvoor

geweldig snelle levering

prima en snelle levering

Goede prijzen en service, op tijd geleverd.

Prima website, overzichtelijk met goede prijzen. Spullen werden snel geleverd door vriendelijke en behulpzame bezorgen. Zeker aan te bevelen!

Top snelle levering en goede prijs

ZIE OMSCHR.

goede service

goede en snelle service en het verzenden

Top, snel en betrouwbaar

Alles zorgvuldig verstuurd

Best wel goed

Goede materialen wel een beetje lange levertijd

Prettig geholpen

Fijne website en prima afhandeling. 1 onderdeel later nagestuurd omdat die niet voorradig was.

Spullen besteld in het weekend en dinsdag had ik het in huis

Exact wat ik wilde hebben

perfect

snele levering

Simply NOT good

I ordered 3 pvc pipes 2 meters long. They arrived with 2 pipes out of 3 not cut with straight line and ruined edges. I asked to change the pieces or do something about the 2 pipes and the guy at the phone told I should have asked for straight cut and at the same time he admitted they don't have machine able to do so. Very unprofessional and simply the job was not done in the proper way. I will never buy from this company again.

Er wordt wel heel erg snel geleverd

We hadden door de snelle levering niemand op plaats waar geleverd moest worden. Fijn dat de chauffeur telefonisch contact opnam en wij de plaats aan konden geven waar het materiaal gelost kon worden. Super!!

Dat is snel

Binnen 3 uur na de bestelling stond de vrachtwagen al voor mijn deur met precies wat ik besteld had.

Scherpe prijs voor kwaliteitsspul

Makkelijk bestellen via overzichtelijke webshop. Zondagavond besteld, maandagmorgen al geleverd.

Snelle keurige levering.

Snelle correcte levering

Inductorstraat 60

3903 KB Veenendaal

085-0202772

Over Pvc-online

PVC Kopen voor de scherpste prijs. PVC kopen doet u bij PVC-online: Dé webwinkel voor u al uw pvc benodigdheden, zowel voor particulier als voor zakelijk. Zoekt u pvc buizen, druk pvc of wilt u infiltratiekratten kopen? PVC-online combineert de scherpste prijzen met de snelste levertijd. Wij leveren meer dan 4000 pvc artikelen snel in heel Nederland en België: PVC kopen wordt zo wel héél gemakkelijk!