Maken hun belofte waar.

Na een debacle met een grote concurent waar ik gewoon maar 3 weken moest wachten op mijn bestelling ondanks dat deze op voorraad was, deze besteliing geannuleerd. Op zoek op internet keam ik pvconline tegen. Een kort belletje met een vriendelijke klantenservice was genoeg om te bevestigen dat de online voorraad klopt en indien optijd besteld de volgende dag verzonden wordt. Ik had de spullen dan ook vlot en compleet binnen. Het kan dus wel in Corona tijd, top!

Snelle levering en alles compleet Prima winkel topperrrrr

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Slechte levering mer dps

Product zou via dpd pakket vrijdag bezorgt worden helaas niks gehad. Zat er op te wachten. Zowel met pvc en dpd op zaterdag geen contact kunnen hebben.

Ook grotere bestelling snel geleverd

Goed spul voor een echt scherpe prijs. Daar word je vrolijk van.

Snelle en complete levering.

Prima zaak. Snel en zorgvuldig.

PVC en tyleenkoppelingen besteld, perfecte afhandeling. Ik had ook wat RVS-koppelingen nodig, die heb ik bij een ander bedrijf online besteld. Dat ging beduidend minder goed; Eerst een doosje met 4 van de 5 bestelde spullen, waarvan één fout. Gemaild, volgende dag weer een doosje, weer fout. Weer gemaild, volgende dag twee doosjes, nu met de goede spullen. Die sturen dus 4 doosjes voor €6,35., bij een order van €30,- PVC-online doet dat in ieder geval wél goed.

Snel en duidelijk

Snel bestellen Geen 20 mail ter bevestiging Snel geleverd

geweldige service

Had het verkeerde product besteld, maar kon het zo omruilen. Geweldige service.

Korte levertijd. Je krijgt wat je besteld.

Een goede en duidelijke site. Groot assortiment. Zeer snelle levertijd. Voordelig tov concurrenten.

zeer tevreden

geene m t s rykevooert volgens my heb ik de rekening van vorige week nog niet gehad.

Vriendelijke service

Ik had helaas eerst een bestelling geplaatst bij hun online concurrent die een echte specialist is, ik heb 12 dagen gewacht op het pakje en wacht nog steeds dus snel bij pvc online besteld en heel tevreden. Dankje

Snelle levering, netjes afgeleverd.

Veel keuze, goede communicatie en snelle levering volgens afspraak

Toppie

Zeer snelle levering

Zeer snelle behandeling of levering.

Verzorgde levering

Correcte en verzorgde levering via DPD, enkel de levertermijn werd 5 dagen ipv 2. PVC - online is een aanrader.

Snel en zorgvuldig geleverd

Mijn eerste bestelling bij Pvc online en op 2 werkdagen geleverd . Ik ben een tevreden klant en kan iedereen deze firma ten stelligste aanbevelen. Mvg. Pedro

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering.

Telkens volgens afspraak

Telkens volgens afspraak

Prima afhandeling

Niets op aan te merken

zeer goed

alles was pico bello in orde

Niet te duur zeer snel geleverd

Na een korte zoektocht op het internet, deze duidelijke overzichtelijke internet site gevonden waar alles netjes en geordend vermeld staat

Goud!

Gisteravond om 23:00u bestelling gedaan. Vanochtend om 06:30u een bericht dat de bestelling klaar staat. Kijk dan kunnen we gelijk aan de slag.

Super snelle service

Selecteren, betalen en afleveren gaat allemaal snel en gemakkelijk.

Inductorstraat 60

3903 KB Veenendaal

085-0202772

Over Pvc-online

PVC Kopen voor de scherpste prijs. PVC kopen doet u bij PVC-online: Dé webwinkel voor u al uw pvc benodigdheden, zowel voor particulier als voor zakelijk. Zoekt u pvc buizen, druk pvc of wilt u infiltratiekratten kopen? PVC-online combineert de scherpste prijzen met de snelste levertijd. Wij leveren meer dan 4000 pvc artikelen snel in heel Nederland en België: PVC kopen wordt zo wel héél gemakkelijk!