Snelle levering, goede prijs

Besteld om 19:57, net optijd voor gratis volgende dag bezorging. Schijnbaar toch iets te laat doorgekomen, gratis met de batch van 20:00 tot 00:00 meegegaan. Producten zoals verwacht. Aanrader.

Snelle levering en kwaliteit

Mijn bestelling s'avonds geplaatst en de volgende dag al geleverd. Goede kwaliteit producten. In mijn geval heb ik Dodo disposable vape besteld.

Snelle levering en perfecte service

Hier kunnen bedrijven een voorbeeld aannemen

Snel en goed geïnformeerd

Snel verzonden en goed geïnformeerd over de staat van verzending

Snelle levering, goede kwaliteit

‘S middags besteld, de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit-prijs verhouding.

Werkt goed

Werkt goed

Snel en verstand van zaken

Zeer positief ben netjes opgebeld omdat er iets veranderd moest worden

Amazing service, great value for money and fast delivery!

I have placed two orders so far, and both were executed fast. On top of that the prices are very reasonable, so E-Smokey.nl became my new favorite online place for my vappining needs. Highly recommended!

Snelle levering en goeie prijzen kortom niks te klagen

Snel geleverd zonder poespas

Eén keer besteld met levering zelfde dag tegen bezorgkosten en een keer besteld zonder bezorgkosten. Beide keren prima en snel.

Alles is super , zeer snel in huis toppie

Heel fijn bedenk wel dat je 2 a 3 dagen moet wachten op je bestelling. Wat voor mij geen probleem is. Ben een stevige roker maar sinds ik vape geen sigaret meer opgestoken. Assortiment is ruim en goedkoper dan een tabakswinkel. Win win dus.

Snel geleverd en gaat lang mee

Ik bestel de Fee met een smaakje en die gaat lang mee ! Ben erg tevreden

Snelle afhandeling en levering van mijn bestelling

Snelle afhandeling en levering van mijn bestelling

Super service

Mijn pakket was nog niet bezorgd, na contact met PostNL gehad te hebben werd ik doorverwezen naar e-smokey. Super lieve dame aan de telefoon, zij stuurde me een nieuw pakket die ik vandaag ontvang. Super service!

Super goed

Pakketje snel ontvangen.

Prima ervaring !

Zeer correcte afhandeling, snelle levering die ook nog eens kosteloos is !

Overzichtelijke website, snel geleverd!

Uitstekend!

Snel oplossing

Het probleem is snel opgelost, ik ben blij mee. Dank jullie wel...

Tof❣

Goeie producten, snel geleverd,. Fijne damp ervaring❣

Prima verzorgd

Bestelling was er niet snel maar goed verpakt en ik werd op de hoogte gehouden waar mijn bestelling was.

Top service vriendelijk en deskundig

Jelle heeft ons top geholpen vriendelijk en deskundig wij zijn heel erg tevreden over de service in Zoetermeer.

Top!!

Ik vond de website altijd erg overzichtelijk. Ik kon er makkelijk dingen op vinden. Sinds er geen afbeeldingen meer op mogen staan, vind ik het een stuk moeilijker zoeken, zeker als je iets zoekt wat je niet vaak nodig hebt. Dus tegenwoordig kopieer ik mijn laatste bestelling en zo kom ik er dan ook wel. Wat betreft de levering: wat ik vandaag bestel heb ik morgen in de brievenbus, netjes en stevig verpakt.ik ben tevreden!

Hele snelle bezorging goeie kwaliteit echt top!!!

Hele snelle bezorging goeie kwaliteit echt top!!

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.