Pluspunten

Goed assortiment, goede prijzen, gratis verzending, snelle en serieuze reactie op klacht over verkeerd toegestuurd product.

Geen verkeerde producten sturen. :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop en een snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, altijd de producten in goede orde ontvangen en de hulp in de winkel zelf is altijd zeer goed. Geen enkel probleem met E-Smokey bevonden!

Pluspunten

Klant vriendelijkheid

Wat kleine winkel, website werkt niet altijd even lekker.

Pluspunten

Snelle verzending.Geen verzend kosten

Pluspunten

Snelle levering,Goede smaak!

Pluspunten

Hele snelle levering en groot pluspunt is ook het gratis verzenden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk spaarsysteem mooi dat er een fysieke winkel is om langs te gaan.

de internetsite is heel langzaam als je iets in je winkelmandje wil plaats is de site daar minimaal 5 minuten mee bezig jammer. Voorraad kan beter worden bijgehouden ik wacht nu al 3 weken op een bepaalde smaak en als hij eenmaal binnen komt zijn er maar 9 beschikbaar koop je er 6 stuks word hij volgens mij pas bij besteld als er nul in voorraad zijn dus ik heb nu mijn vullingen gekocht bij een andere site maar als ze hun voorraad op order hebben kom ik graag terug voor mijn vullingen

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

Service, advies en snelle levering

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Uiterst snelle levering, goede uitleg bij vragen.

Pluspunten

Supersnelle levering! Fantastisch dat jullie geen verzendkosten berekenen!

Jullie producten op de site, zouden van wat meer informatie mogen worden voorzien.

Pluspunten

Super fast delivery of good quality products. I'm very happy with the order and will definitely order again!

Pluspunten

levering tamelik snel (einde dag bestelt)

De site is langzaam, graag verbeteren

Pluspunten

Snelle levering. Goeie prijs

Zou het niet kunnen zeggen

Pluspunten

prijs en service

Hardware en accessories mogen wat meer van op voorraad zijn. Komt soms iets te vaak voor dat er een specifieke coil of kleur atomizer, etc niet meteen op voorraad ligt en bij een andere concurrent weer wel.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Ook een fysieke winkel, waar je goed advies krijgt. Ruim aanbod en de liquids die ik bestel altijd op voorraad.

De website werkt soms vervelend. Wanneer je een liquid wil aanklikken moet je gelijk de sterkte selecteren. Maar dan wil hij niet altijd verder gaan. Zou eenvoudiger moeten kunnen!

Pluspunten

Bestelling geplaatst en de volgende dag rond 15u ontvangen in Leuven(België). Had ook nog een vraag gestuurd, direct antwoord op gekregen. Perfecte service!

geen imo

Pluspunten

Snel service leuk spaarsysteem hoop keuze

Site werkt traag op verschillende apparaten

Pluspunten

Bij deze shop heb ik nu al meerdere keren besteld. Wat een mooie shop met een ruim aanbod van dampwaren. Ben hier heel tevreden over! Super snelle levering en keurig netjes verzonden.

Pluspunten

Mijn vaste vapeshop. Goedkoop en snelle levering.

Pluspunten

Mooi assortiment met veel verschillende e-liquids. Goede prijzen en snelle levering. Gezellig winkeltje met aardige medewerkers.

Misschien de winkel ook op zaterdag open of een koopavond. Woon vlakbij, maar omdat ik doordeweeks werk heb ik meestal geen tijd om langs te komen en bestel ik online (scheelt jullie weer verzendkosten)

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.