Zeer fijne site om te bestellen en alles perfect zowel de de site , en het leveren.

Ruime keuze

Overzichtelijk en snelle levering, woensdag besteld donderdag in huis.

Zoals al jaren……..UITSTEKEND!!!

Ik stel prijs op de fantastische en snelle service!

Prima service alleen pakje op verkeerd adres bezorgd

Prima service alleen het pakje is voor de 2e keer niet op het goede adres bezorgd

priduct bevalt zeer goed

Super snel in huis na bestellen. De verschillende smaken zijn echt fantastisch. Fijn dat je niet hoeft op te laden en bijvullen. Ik ga zeker weer bestellen.

Gewoon goed

Goede webshop, alleen post.nl zou ik de deur uitgooien.

Goede service en snelle levering

Mijn vaste leverancier voor liquids en e- cigaret. Ook als je mailt met vragen, krijg je goed advies.

Súper

Altijd supersnel m'n bestelling in huis en als ik in de Rotterdamse regio ben ga ik 't vaak ff ophalen... Helemaal tóp

Beste vape shop van Nederland!!!!

Twijfel je over een paar websites? Deze heeft mij nog nooit teleurgesteld!! En ik ben hier al heel lang klant!!!

Hele snelle levering, had de bestelling de volgende ochtend!

Makkelijk en snel

Altijd makkelijk in webshop e-liquids te bestellen. Klantvriendelijke website. Prettig een update van je bestelling te ontvangen zodat je weet wanneer je bestelling wordt bezorgd. Snelle ontvangst.

Snelle bezorging en netjes verpakt. Meestal schreef ik bij mijn beoordeling dat het een gebruiksvriendelijk website was waar ik makkelijk iets op kon vinden, maar sinds er geen afbeeldingen meer op mogen staan vind ik het een stuk lastiger zoeken. Helaas het is niet anders. De levering is in ieder geval altijd snel.

Bestelling wordt altijd snel verwerkt. Ik vind wel dat er teveel mailtjes worden verstuurd. 1 voor ontvangst bestelling en 1 dat hij is bezorgd of is verstuurd is wel genoeg.

Niet tevreden met de smaken doen pijn aan mijn keel

De smaken die ik heb geleverd gekregen deden helaas pijn aan mijn keel en waren niet van goede kwaliteit

Bijzonder goede service ervaren en snelle levering!

Snel en zorgvuldig

Fijn dat de levering in realtime is te volgen. Snel, zorgvuldig en betrouwbaar

Snel , betrouwbaar en goed assortiment

Altijd op tijd leveren, veel keuze

Eenvoudig en snel

Zoals altijd snel

Prettig bedrijf, klantvriendelijk. Levering is snel en goed.

Snel bezorgd

Snel,correct & betaalbaar

Snelle en vlotte leveringen. Duidelijke webshop met uitstekende communicatie over de bestelde items.

good

Besides the delay in shipping, great experience

Snel in behandeling, snelle service

Top ervaring, goed advies!

Top ervaring, goed advies!

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.