Uitmuntend

Super snelle levering.

Top winkel doen wat ze beloven

Bestelling op tijd top winkel

Fijne winkel en leveringen zonder verzendkosten, helemaal top !!!

Altijd de juiste bestelling

Via internet of in de winkel altijd plezierige gang van zaken

Snel en goed!

Goed.

Zo als altijd goed.

Geweldiggenialeservice

Moest 1 woord zijn... hahaha. Top, echt waar!

Na een half uur al bij postNL afgeleverd. Gewoon door de brievenbus en niet onnodig in een pakket.

Voor het eerst besteld. De volgende dag al netjes bezorgd

Vlotte verzending

Tot 20:00 bestellen, volgende dag in huis.

Goede en snelle service

service is perfect!!!!!!!!

Snelle levering, prettig telefonisch contact enz

Prima dienstverlening.

Zeer snelle levering en altijd het juiste product.

Vloeistoffen bestellen

Snelle levering op het aangegeven adres

Topp

Ik heb s’avonds om 19:00 een bestelling geplaatst, de volgende ochtend lag hij al in mijn brievenbus.

Super service

Altijd snel bezorgd. Netjes verpakt. Nooit een fout. Uitgebeid asortiment Dus zeer tevreden

Service die verwachting overstijgt

E-mockey heeft een top service en goede producten. Ondanks dat ik zelf een fout heb gemaakt heeft e-smockey er alles aan gedaan om het product toch juist bij mij te krijgen. Zeker een aanrader

Wij bestellen al jaren bij hun.

Wij bestellen al jaren bij hun Als er wat is of heb je een vraag krijgt je zo snel mogelijk antwoord en ze lossen het altijd goed op. Als je ze belt zijn ze even vriendelijke. De prijzen zijn goed we hopen ook nog jaren bij hun te blijven te bestellen.

Super service

Ze doen wat ze schrijven. Snelle nette levering

Correct en fijn bedrijf

Ik bestel hier wel meer. Altijd snel geleverd. Nooit meegemaakt dat er iets niet klopte.

Erg goede service en vriendelijk personeel. Alles netjes verpakt. Alleen jammer dat er nog steeds een vertraging is in het ontvangen van de pakketjes in de brievenbus. Maar dat ligt niet aan hun maar aan tnt post.

E-Smokey is correct in het afhandelen van bestellingen. Ik heb wel gemerkt dat liquids in bepaalde prijsklassen vaak uitverkocht zijn, zoals tabak -en muntsmaak. Na overleg met een van de medewerkers zou hier aandacht aan gegeven worden. Helaas niet gebeurd. Ik moert nu de smaken met prijzen bij elkaar sprokkelen. Jammer!

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.