Makkelijk en snel Bestellen!

Makkelijk en snel Bestellen!

Groot assortiment ,gunstige prijzen en supersnelle levering

zoals beschreven

Zoals altijd weer top

Snelle verzending en bijna alles op voorraad top dus

Helemaal top.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goed verpakt, en goede producten. Niets op aan te merken.

De bestellingen worden snel en goed geleverd

Uitgebreid assortiment en stipte levering

Mijn artikelen zijn bijna altijd voorradig en ik ben op advies van e-smokey meerdere malen tot grote tevredenheid overgestapt op betere producten

Zeer snelle en goede levering

Makkelijk te bestellen en goede levering

Snelle en zorgvuldige levering

Top winkel

Kom hier graag weten een hoop en goeie service en zeker klant vriendelijk

Werelds

Gewoon zoals het moet Geen gezeik en geen fratsen!!

Gewoon goed

Bestellingen kloppen altijd en worden snel bezorgd

Gewoon goed

Prima hulp

hartelijk dank voor de hulp

Je wordt in de winkel supersnel, professioneel en vriendelijk geholpen. Ook de bezorging heb je meestal al de volgende dag.

gewoon uitmuntend!

altijd fantastische service van de zeer vriendelijke medewerkers. indien nodig krijg je goede tips/adviezen. je voelt je als klant nooit verplicht iets te moeten kopen. ze laten de klant op hun gemak rond kijken en ze smeren je niets aan. ze denken met je mee -bij een eventueel probleem- en dat wordt dan altijd netjes opgelost. de medewerkers verstaan hun vak en daardoor kom (of bestel) ik er graag!

Hoogst betrouwbaar

E-Smokey levert snel en accuraat, en precies wat je bestelt hebt. De informatievoorziening is goed (email na bestelling en na verzending).n De verpakking is adequaat.

Goed en snel.

Goed en snel.

Bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

De bestelling wordt de volgende dag geleverd. De keuze is prima, kortom prima service.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Snel en goed

Makkelijk te vinden, snelle en gratis levering. Snelle reactie klantenservice.

Super snel verzonden

Geweldige service. Goed verpakt en snel verzonden.

Altijd vlotte en correcte afwikkeling.

Altijd vlotte en correcte afwikkeling.

Top, Snel, en uitstekende prijs.

Geen gezeur bij E-Smokey.nl Komen keurig en snel hun bestellingen na. Bij een foutje wordt dit binnen een dag kosteloos hersteld . Ouderwets Goed.

Super snel

Super snel geleverd Toppie

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.