Ze doen wat ze beloven.

Als je maar een positieve reactie plaats komt ie op de website. Toen ik een keer minder positieve reactie plaatste werd er wel gereageerd maar dan komt ie niet op de site.

Topp

Duidelijk en topp service

super

Simpel en super snel geleverd!!

Fantastische service!!!

Geek Vape aegis en smok tank gekocht,,,. En toen,,,,, na een maand of 8 nokte m’n geek Vape ermee, firma opgebeld en buiten het feit dat men opperde dat ik de unit meteen kon ruilen , werd ik ook nog gematst met een opper foute slange print kont stuk,!!! De service , menselijkheid en hulp is niet meer van deze tijd , men neemt de tijd voor je en voelt echt als een soort “familie” winkeltje, vandaag heeft Tom m’n lekkage opgelost en geadviseerd hoe dit te voorkomen ,,,!! Aan iedereen die dit leest , ik rijdt vanuit Amsterdam naar deze toko omdat hier service plaatsvind die anno 2021 jammer genoeg niet meer voorkomt,!!! Wil je een e sigaret in welke vorm dan ook ook , bestel via hun site en liever ,,,,, wandel gewoon ff naar binnen,!!! Thanks Tom , zie je snel en Vape er ondertussen vrolijk op los!!! Mvg Maarten Keizer

Snelle reactie en goede oplossing bij verloren pakket!

heel tevreden geleverd binnen 1 dag geweldig

Vanwege de Corona werden mijn liquids gratis bezorgd. Voor de Corona kwam ik vaak in de vestiging Zoetermeer en altijd namen ze uitgebreid de tijd om iets uit te leggen etc.

Netjes verpakt, en snel geleverd.

Nu voor de tweede keer besteld en wederom dezelfde avond nog netjes geleverd.. Top

Helemaal top

Site werkt goed....vaak de volgende dag binnen.

Heel snel!! En goede service

Fout hersteld

Aanvankelijk helaas niet het juiste aantal bestelde artikelen ontvangen. Na telefonisch contact hierover werd dit meteen hersteld; de ontbrekende artikelen werden nagezonden. Fijne service! Dus al met al een goede eerste ervaring met dit bedrijf.

geweldig

' s morgengs gebeld en via de site besteld, zelfde dag werd het gebracht. Geweldig bedankt jongens.ﰕ

geweldig

ze zijn heel vlug met het versturen ik ben heel tevreden over juli

Snelle levering. Van de smaak van mijn keuze was er helaas maar één voorradig.

Echt beter kan het niet. Woon op zuid bestelling in de morgen gedaan en dan dezelfde dag ook nog binnen hebben. Perfecte service!

Snelle levering en goede service

Ik bestel al jaren bij e-smokey. Laatst kwam mijn pakketje niet binnen, waarschijnlijk in de verkeerde brievenbus gegooid. Ik heb gemaild en kreeg de bestelling alsnog als een spoedlevering. Complimenten voor de service.

100 procent nakomen afspraken

Maakt toezeggingen helemaal waar...

Snel en goed

Snelle levering zelden dag nog geleverd

Goed assortiment, scherpe prijzen, snelle levering maar vooral hele goede service.

Doeltreffend en snel!!!!

Ik heb al een paar keer besteld online en naast het feit dat de keuze erg ruim is, wordt alles wel heel erg vlot afgehandeld. Eén keer gaf ik bij de opmerkingen aan dat ik de hoop had dat het snel bezorgd zou worden omdat ik "zonder zat", en binnen een paar uur lag het in de brievenbus! Zonder meer ben ik een uiterst tevreden klant!!!

Snelle levering vriendeLijk behulpzaam personeel aanrader

Snelle levering behulpzaam en vriendelijk personeel

Uitstekende service met oog voor de wensen van de klant

Ik had een bepaald glas nodig voor mijn damper die ik nergens anders kon vinden en even bellen naar e-smokey en hij was de dag erna al binnen. Super blij mee!

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.