Goedkoop en snel

Helemaal tevreden goedkope en snelle levering niets op aan te merken

zeer snelle en correcte levering

Uitstekende ervaring met E-smokey, mijn bestelling werd correct en zeer snel geleverd. Al heel lang klant daar.

Nooit problemen

Veel keuze en snelle levering

Snelle correcte levering

Deskundig, vriendelijk en altijd gezellig

Jongens weten waar ze het over hebben. Zijn vriwndelijk, behulpzaam en altijd gezellig.

Ben goed geholpen via de telefoon

Ik kon het vloeistof niet vinden heb gebeld en die meneer was heel behulpzaam en heeft mij een link gestuurd en dat werkte goed bedankt daarvoor

Altijd plezierige contacten

Het online bestellen is prima geregeld. Voor de Corona kwam ik ook vaak in de winkel en ben altijd goed geholpen

Snelle en goede levering binnen 1 dag!

Altijd vriendelijk en professionele service

Smorgens besteld smiddags als pakje in me brievenbus Keurig

Prima website, genoeg keuze

Helaas betekent de zelfde dag verzonden, niet de volgende dag ook geleverd. Duurt zeker 2 dagen en in geval van slecht weer (sneeuw, etc) betekende dit zelfs 4 dagen. Hier moet je dus wel rekening mee houden als je niet zonder wilt komen te zitten.

fantastisch

de mensen en de service is fantastisch als er iets kapot is of het werkt niet de zelfde dag zorgen hun dat alles goed komt ik kan alleen maar lof spreken

Zeer snelle levering

's Morgens besteld en de zelfde dag in huis.

Goede service.Bestellen is heel eenvoudig en het wordt snel bezorgd.

Ok

Vaak niet voorradig. Website op telefoon is een ramp

Eind middag besteld en een paar uur later bezorgd!!

Erg tevreden en snelle levering!

Erg tevreden en snelle bezorging!

hele goede en snelle service

Ik had na 2 dagen mijn bestelling al binnen. Heel fijn. Ook de verpakking is heel goed, het past in de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Fantastisch.

Grandioos.

Doe alles wat ze kunnen voor een klant.

Zie aantal sterren

Als er te laat wordt bezorgd ligt de schuld bij postnl (vanwege drukte door corona, smoes wordt overal voor gebruikt)

Perfect!

Snelle verzending en goede prijzen.

Snel bezorgd.

Super snel bezorgd en goed advies gekregen.

Super snelle leveringen

Onbegrijpelijk bijna, dat mijn bestelling in de ochtend gepost wordt en 's avonds bij mij in de Achterhoek afgeleverd, tóp. Fijn bedrijf dat weet wat service is

Toppie

Toppie was snel binnen ze hebben zelf in de brievenbus gedaan.

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.