Goeie en snelle service

Duidelijke website met veel artikelen Snel geleverd. Kortom top site

snelste levering ooit bij een online bestelling

wel handig die snelle levering bij dit soort producten.

Vriendelijk verstand van zaken

nu met de post erg snel

supersnelle service

In de avond besteld en de volgende dag al binnen .

Goede service, groot assortiment, vriendelijk en betrouwbaar

Of je nu online besteld of afhaald in het magazijn, de service is altijd gegarandeerd. Men is telefonisch goed bereikbaar en bestellingen zijn op tijd. E-Smokey is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zij hebben een zeer groot gevarieerd assortiment. Top!

Nvt

Goed overzicht om iets te bestellen en een snelle levering

Super service!

Zeer behulpzaam

Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad. Zowel als de winkel in Zoetermeer als het afhaalpunt in Moordrecht. Vriendelijk personeel.

prima service

snel en correct

Altijd goede service

Normaal in de winkel nu in de webshop. Goed telefonisch geholpen en de volgende dag de bestelling al binnen. Top??

Heel goed snelle levering

's morgens besteld en 's avonds al bezorgd.. Top!

Toppie

Snel geleverd Toppie.

Winkel waar ik steeds weer terug kom

Bestelling dezelfde dag nog geleverd

Komen volledig hun beloftes na

Zoveel besteld de laatste tijd. En dan dezelfde of de andere dag in huis. Grote klasse.

goede prijs/kwaliteit

Heb mijn liquids weer binnen, en zoals elke keer weer tevreden over E-Smokey. Over Post-Nl minder, want die maken er een bende van.

Gedane bestellingen worden keurig en correct bezorgd

Vlotte en correcte afwikkeling bestellingen.

Zie boven....

Lekker snel

Lekker snel, vriendelijk

Ruime keuze, snelle levering, goede service.

Bij de webshop van E-Smokey heb je een ruime keuze aan e-sigaretten, diverse soorten e-liqua en artikelen aangaande het vapen en dampen. Je bestelling word dezelfde dag verstuurd en je word via de mail op de hoogte gehouden wat er met je bestelling gebeurt. Mijn laatste bestelling is zelfs door een medewerker van E-Smokey bezorgd, hartstikke bedankt. De post doet er vaak langer over.

Altijd perfect

Altijd snel bezorgd, goed verpakt!

Snelle service, eerlijke prijzen en sinds redmepakketje is de levering helemaal top, vaak zelfs de zelfde dag, daar kan post.nl nog wat van leren

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.