De laatste tijd is het (waarschijnlijk vanwege Corona) dat ik heel lang moet wachten op m’n spullen, maar nu vandaag was het vanmorgen al binnen, had gisteren besteld! Heel blij mee!

Bijna perfect !

Groot assortiment, personeel heeft erg veel kennis. Goeie voorraad. Alleen postNL doet nu wat langer over leveren maar daar kan de shop niet heel veel aan doen

Uitstenkend

Goede advies je wordt netjes geholpen klant vriendelijk

Bestelling voorspoedig en vriendelijk

Was mijn Huisnr vergeten en werd gelijk gebeld....top Bezorging door post nl helaas 3 dagen verplaatst waardoor ik het nog niet binnen heb. Maar komt door de drukte ...ik hoop op vandaag.

hij helpt me om van de gewone sigaret af te blijven

ik vind de e smokey een fijne oplossing om te stoppen met roken je merkt er weinig van het smaakt goed en je rookt toch gezellig met de echte rokers mee maar je bent wel veel goedkoper uit

Super service

Ruim aanbod, makkelijk bestellen, snelle levering, prima site.

Eerste keer daar besteld en dat smorgens om 10:00 ..savonds bestelling in huis ..perfect!! En zeker tot de volgende bestelling ..heel hartelijk dank

Slecht

Kunnen levertijden niet nakomen. Zelfs niet als je ivm eventuele drukte eerder besteld.

Snelle levering, voldoende voorraad, vriendelijk personeel

2 dagen bezorgtijd i.p.v 1 dag

Voor de tweede keer online besteld en weer duurde het 2 dagen voor ik mijn brievenbus post pakket in huis had. Ook viel mij op dat er van de 15 liquids die ik wilde bestellen er 2 op voorraad waren, dus maar ergens anders besteld. Gelukkig hadden ze wel nieuwe pods op voorraad. Er is dus zeker ruimte voor verbetering. Hopelijk gaan ze er iets mee doen, want het personeel in de winkel was erg behulpzaam, bekwaam en vriendelijk.

Goede snelle service

Snelle verzending van de spullen ook nog eens gratis.

Ruim assortiment, vriendelijk, klantgericht

Ik haal alleen nog maar hier. Mensen zijn zeer klantvriendelijk, heb nooit dat iets fout gaat, makkelijk te bereiken als je vragen hebt, heerlijk ruim assortiment en goede prijzen! Ook ideaal dat er mogelijkheid is de bestelling op te pikken bij magazijn!

geweldig

Heb voor het eerst hier besteld, en ik ben zeer tevreden. Snelle levering en een geweldig product. Ga mijn accessoires ook hier bestellen.

Snelle services, alleen werkte PostNL niet mee dit keer

Ik hoop dat het nog binnenkomt.

Mijn bestelling is verwisseld.

Goede service en snelle levering. Veel keuze

Goed, snel

Makkelijk, ruim assortiment, snelle levering.

snelle levering en geen verzendkosten

snelle levering en geen verzendkosten

Goede snelle leveringen

Keurig

Helaas wordt de bestelling, vaak 1 dag later geleverd .

qua bestelling prima

Afhandeling van de postbezorging -1, pakje kon door de brievenbus, maar moest het 8 km verderop halen, omdat ze niet op de afgesproken tijd(13:15u-15:45u) hier waren maar al om 12:20u..

geweldig

Altijd alles op tijd

zeer tevreden

mijn bestellingen worden altijd korrekt en snel geleverd

2 bestellingen prima verwerkt.

Na 2 bestellingen en een telefonisch contact is het nog niet echt mogelijk om een totaalbeeld te hebben, maar tot nu toe tevreden hoor. Aantal jaren klant geweest bij jullie conculega, maar na de aankoop van 5 defecte coils werd mij verteld dat dat wel heel vervelend was, maar dat zij daar niets aan konden (en dus wilden) doen. Voor mij een reden een nieuwe leverancier te zoeken.

Snelle levering!!

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.