K

Uitstekende service

Snelle goede service

Snelle goede service, groot assortiment

De levering van mijn bestelling is snel en past door de brievenbus, dus hoef er niet voor thuis te blijven

altijd weer perfect

dit is echt een voorbeeld winkel. Eleke keer weer foutloos...

Super snelle levering

Bij E-Smokey kan je ook nog een 'vergeten' bestelling invoeren tegen 20:00u op vrijdagavond en het dan toch zaterdags ontvangen !

snel en goed verzorgt

mijn bestelling had ik snel binnen en was zoals altijd goed verzorgd

Altijd snelle levering in een brievenbus pakket

Duidelijke site , goede prijs en een snelle levering.

nemen direct de telefoon op. Zijn enthousiate jongens en helpen je goed.

Zeer tevreden!

Goede producten & zeer snelle verzending (binnen 24 uur had ik het pakketje nadat ik had besteld)

makkelijke bestelling en snelle levering

Makkelijk bestelling en snelle levering

Snelle levering brievenpost is top en geweldige telefonische klantenservice

Top!! Snelle reactie n goede service

Esmokey is Zeker een aanrader

Al jaren tevreden

Ik bestel al een langere tijd bij E-smokey. Elke bestelling gaat goed en wordt snel geleverd. Wanneer ik contact heb met de klantenservice wordt er altijd snel en probleemoplossend gereageerd.

Super goef

Eindelijk de goede smaak gevonden die wij lekker vinden en de bestelling heel snel in huis top

lekker snel in huis

En met gratis verzending dat zie je niet veel het is meestal ´GRATIS´ vanaf 20 euro

Perfect!!

fantastisch

prima site en snelle levering

Website is duidelijk en de levering is heel snel. Alleen jammer dat er soms weinig tot geen voorraad is van de liquids die ik gebruik.

Niks dan goeds.

Bestellen gaat prima en super snel bezorgd.

Goed en altijd op tijd

Alles te krijgen op vape gebied

Ik kom hier steeds weer terug.

Helemaal super. Snel geleverd, zelfs op de dag zelf. Toppie!

Snelle levering!

Bestelling werd compleet en razendsnel bezorgd. Goede verzorging en nette prijzen! Aanrader

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.