Jullie zijn zeeeer klantgericht, een grote pluim

Matig vraag gesteld via mail nog geen antwoord

Een goede verschrijving van de smok niet te vinden op internet vraag gesteld aan winkel zoetermeer. Tips om hem aftestellen weinig respons tot op heden.

Altijd goede spullen en snel geleverd. Ga zo door 👍🏻👍🏻👍🏻

En alweer perfect

Telkens weer volgende dag binnen. Toppers zijn jullie! ;-)

Altijd correct geleverd en goede service.

Goede levering en goede service en klantvriendelijk.

Pakketje nog steeds niet ontvangen

Ik wacht nog steeds op mijn pakketje bezorg datum weet ik ook nog niet

Toen ik contact per mail stuurde kreeg ik.heel snel reactie terug.

Helemaal top!

Dikke prima

Alles gegaan zoals aangegeven op de site. Zeer tevreden. Tot de volgende keer...!!!

snelle en correcte levering.

Mijn bestelling snel in huis, nooit geen problemen.

Snelle en correcte levering

Helemaal goed!

Top winkel top service Top alles en helpen met elke probleem

Niet klantgericht

Ik had goede ervaringen met jullie tot de laatste bestelling. Hierbij had ik mijn oude adres als postadres aangegeven en kwam er achter dat dit onjuist was. Op de dag van aflevering door post.nl heb ik vroeg id ochtend hen gebeld om de adreswijziging door te geven, terwijl mijn bestelling nog niet was ingeladen kon dat toch niet??? Toen belde ik naar jullie omdat volgens post.nl de partij vd bestelling dit wel kon beïnvloeden, werd door de medewerker gezegd dat dat niet kon en ik had gewoon pech. Geen tegemoetkoming, weliswaar inderdaad mijn slordigheid, maar na zoveel bestellingen had ik iets anders verwacht. Dus ik ben wel klaar met bestellen bij jullie. Groeten.

Super snelle levering. En goeie producten.

Duidelijke en overzichtelijke website. Veel keus. Zeer snelle levering, de volgende dag al in huis. TOP !!

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Doen wat ze zeggen en met snelheid. Fijn ook dat er PostNL locaties kan worden gekozen.

Snelle service, goede producten. Al lang 'n tevreden klant

Goed, snel

Goede product lekker snel in huis. Makkelijk in het bestellen.

Voor het eerst besteld bij E-Smokey . Wat er belooft wordt op de site komen ze ook na, top. Duidelijk en overzichtelijke site. Snelle levering.

Goede prijs, levering uitstekend !

Goede prijs, kwaliteit perfect. Levering uitstekend. Klant wordt erg goed op de hoogte gehouden wat betreft levering.

Ben zeer tevreden

Zeer goede levering ,snel. Goed bereikbaar. Erg behulpzaam. Goede kwaliteit Ruime keuzes Gewoon goed

Altijd alles in orde alleen deze keer duurde het erg lang voordat ik mijn bestelling had.

Top winkel

Zeer snelle levering nooit geen problemen top webwinkel

levering correct en snel

net als de vorige keer was de levering correct en snel top. ga zo door.

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.