Ik ben erg tevreden alles wordt heel snel geregeld jullie zijn de beste

Goede service op welke manier dan ook. Staan je vriendelijk te woord.

Goede service op welke manier dan ook. Staan je vriendelijk te woord.

Netjes geleverd en wat ik besteld had.

Perfect en snelle levering

In de avond besteld, de volgende middag in huis, snel en goed, ook via de brievenbus ipv een pakketje. Extra punten!

Geweldige service

Vandaag besteld morgen gratis in huis. Pakje past door de brievenbus, dus hoef er niet voor thuis te blijven.

Altijd snelle levering. Nette afhandeling overige kleine product problemen. Goede prijzen.

Zeer positief

Bestelling verloopt zeer vlot

Top service.

Netjes en snel verzonden. Top produkt en een geweldige klantenservice, een dikke 10 dus.

Betaalbaar en snelle levering

Altijd één dag levering en competitief geprijsd

uistekende bezorgen

alles heel duidelijk

Snel geleverd . Goede klantenservice Goede kwaliteit/ prijs

Perfecte leveringen

Snelle levering duidelijke bestel mogelijkheden

Snelle klantenservice en complete bestellingen.

Bestellingen zijn altijd compleet, er ontbreekt niets. Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Niets meer, niets minder - ga zo door!

Perfecte service en snelle levering!

De site ziet er goed uit en werkt erg prettig. De service is erg goed, zo werd ik netjes gebeld toen er niet genoeg van een product op voorraad was. De levertijd is altijd lekker snel en goed verpakt. Dus wat mij betreft een dikke 10!!

zeer goed

supersnel met verzenden.

Lees wat er besteld wordt !

Nicotine-vrije disposables besteld en ik krijg nicotine houdende. Die maar weggegeven aan een kameraad die wel nicotine in wil, en de nicotine-vrije weer bij de sigarenboer gehaald.

Gewoon top

Super geholpen

Prima producten en snelle bezorging

Prima producten en snelle bezorging

Super tevreden!

Hele fijne en snelle service! Super tevreden klant hier!

super!

goede prijs, en supersnelle levering!

Keurig en snel

Bestellen is Easy en de levering snel!!

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.