Hele snelle levering

Top service! Hele snelle levering. Binnen een dag in huis.

Snel en zorgvuldig.

Altijd op tijd. Enigste aandachtspunt is de voorraad hou deze altijd aangevult Dankuwel

Bestelling 368752 niet geleverd

Besteld, staat in PostNL dat er wel geleverd is maar heb niks gekregen. Klantenservice al gecontacteerd maar geen oplossing... Graag wordt dit opgelost.

Heel tevreden

Fijne website, vlotte levering prima producten

Super Service

Altijd een snelle levering. Aanrader voor wie dan ook. :)

Altijd snel geleverd!

Ik bestel hier altijd en ik heb nooit problemen gehad. Bij andere winkels gaat het altijd langzamer of je moet extra betalen voor de verzending.

Goed aanbod en snel geleverd

Super goed!

Gebruiksvriendelijke interface. Snelle, correcte service.

Snel en goeie service

Lag de volgende dag al in de brievenbus. 1 product was stuk, die dezelfde dag alweer was opgestuurd. Erg netjes!

twijfel

levering was snel alleen had er vijf besteld maar zie nu dat er ma 4 in zaten

Met vragen altijd gauw antwoord.En een hele goede service.

Snelle goede levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Prettig ervaring

Eenvoudig bestellen snel verzonden

super snel

Super snelle levering, in de avond besteld en de volgende ochtend al binnen

Super service

De bestelling die niet goed was aangekomen kwam de volgende dag al binnen na hele goeie service

Goede website, bezorging en prijzen

Alles was goed behalve dat de vapes zelf gewoon echt niet naar mijn smaak waren. Maar grote kans dat ik hier weer bestel

Very easy and fast service

I ordered before 19h00 and it was delivered the next day. Definitely recommended!

Besteld volgende dag in huis gewoon top.

Lekker makkelijk te bestellen en snel in huis. En gewoon in de brievenbus, dus thuisblijven is niet nodig.

Fast delivery

Arrived on time , good products, one out of 5 stopped working after 3 days only

Prima en betrouwbaar

Bestelling werd netjes op tijd geleverd. Ben erg tevreden!

Geweldige service

Snelle levering geen gezeur

Hele snelle levering, ze houden je altijd op de hoogte. Top 5 sterren well deserved!

Niet goed

Heb al 2 keer eerder besteld netjes optijd me paketje gehad nu weer besteld en paketje wordt niet geleverd want is al 2 dagen een sorteerfout

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.