Pluspunten

Super snel worden de orders geleverd. Laatst problemen met een product, dit werd ook heel netjes en snel opgelost.

Pluspunten

Duidelijk snel site.

NVT

Pluspunten

Elke bestelling wordt volgende dag bezorgd. Dit keer had ik vragen, welke niet beantwoord waren op de website. Even gebeld en werd zeer vriendelijk geholpen en een goede oplossing is geboden. Als dit zo door blijft gaan, zeg ik: VOORBEELDWINKEL ;-)

Pluspunten

Erg snelle service en makkelijk te bestellen

Pluspunten

Eerste pakket was niet aangekomen. Er werd mij gelijk een nieuw pakket gestuurd! Helemaal top! Daarom ook inmiddels al mijn tweede bestelling ontvangen, deze kwam gelukkig wel aan

Misschien wat meer reviews bij de producten?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als je 10 produkten koopt krijg je korting. Als je 2 x 5 produkten in je winkelmand legt en koopt krijg je geen korting. Raar zijn toch 10 produkten (vloeistof )

Pluspunten

Makkelijk snel en duidelijk.

Geen tips

Pluspunten

Goed goedkoop en snel

N.V..t

Pluspunten

Snel en netjes geleverd en super ook dat er geen verzendkosten zijn.

Niks gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Ze helpen meteen als je een probleem hebt met een product, mijn probleem is ook gelijk opgelost.

Ga zo door!

Pluspunten

Prima website en webshop. Maar het grote voordeel vind ik dat er ook een fysieke winkel is. Ik kon daar mijn esigaret eerst vasthouden voor aanschaf. Prima geadviseerd. Bestellingen via webshop komen zeer snel binnen.

Pluspunten

Dat ik geen negatieve punten heb....

Nvt

Pluspunten

Als je iets verkeerd geleverd krijgt wordt het altijd snel en netjes opgelost

Pluspunten

snelle service duidelijke website

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.