Snelle levering, prima verpakt!

Duidelijke site met veel keuze. Vervolgens zeer vlotte verwerking van de bestelling zodat deze vaak dezelfde dag al verzonden wordt. Super dus!

Super snelle levering

Savonds besteld smiddags volgende dag geleverd.

Vooral de 'zoete' zijn erg lekker.

Snel en juiste levering

Heel veel keus. Snelle en juiste levering en betrouwbaar, dat is in deze tijd ook heel wat waard.

Perfect,snel geleverd en in perfecte conditie

Zoals altijd perfecte service. Altijd snel verstuurd en zeer goed verpakt.

Slecht of niet bezorgd

heb mijn laatste bestelling weer niet ontvangen

Ruime keuze, snelle levering

De site heeft veel keuze in smaken en fijn dat je verschillende soorten van levering kan kiezen. Daarnaast goede service, had zelf een disposable vape die het niet goed deed, zonder problemen geld terug of een nieuwe vape. Gewoon top!

Online of in de winkel gewoon top!!!

Ik koop nu al een aantal jaren bij dit bedrijf, in de winkel wordt je altijd goed en vriendelijk geholpen en soms bestel ik het online.

De sigaret smaakt goed en er wordt snel geleverd.

Hele goede service

Snelle bezorging

perfect

Goede, snelle levering.

Sinds ik Elfbar gebruik, geen gewone sigaret meer aangeraakt. Service is super.

Top! Snelle levering en product voldoet aan verwachting!

Super tevreden!

Super snelle service

Savonds bestellen en echt de volgende dag in huis.

De levering is snel vandaag besteld, morgen in huis

Veel keuze

Snel en goed verpakt

Very good!!

Products all as described, plenty of stock, delivered within timeframe and fairly priced. Will use ESmokey again.

Top. Netjes en snel binnen.

Zeer positief--> Bestelling + levering

Zeer tevreden over het gemak van bestellen + de levering !

Prima vervanging

Het is mij tot nu toe erg meegevallen. Ik mis de zin in een sigaret niet. De smaken die heeft ertoe zorg gedragen. Ben blij dat ik de stap heb genomen om het te proberen

Goed !

Super vapes en snel geleverd

Super.

Keurige wensite, duidelijk, goed asssortiment, nette prijs en keurige levering.

Order

I didn’t receive my order and I didn’t get a help from customer service, will never order again

Alles wat ik zocht was op voorraad

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.