Pluspunten

-Gratis verzending -vandaag besteld morgen thuis

Geen idee

Pluspunten

Altijd keurig geleverd

Ga zo door! !!!!

Pluspunten

voldoet aan verwachtingen

Pluspunten

Proffecioneel. Vriendelijk. Behulpzaam. Uitgebreid assortiment. Makkelijk bereikbaar. Geen verzendkosten. Sinds ik deze site heb gevonden ben en blijf ik een trouwe klant. Ook snelle levering trouwens en elke vraag die ik had, kon ik terug vinden op de site zelf. Dat is zeer zeker niet overal zo. Meer dan tevreden over deze site

Nou, ik heb 3 eGo AIO boxen maar ik vind er geen handig meeneem-hoesje bij waar er 2 in kunnen plus asseccoires en dat vind ik erg jammer. Maar daarentegen vind ik die nergens.

Pluspunten

Goede producten voor een goede prijs. Ik bestel altjd via de website en haal het dan op in de shop. Als ik binnen kom staan ze meestal al klaar met mijn spullen!

Pluspunten

Goede snelle levering prima winkel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

duur

Pluspunten

Makkelijk bestellen Snelle levering Gratis bezorgen

Pluspunten

Dik anderhalf jaar hier mijn kant en klare vloeistof(Flavourtec) gekocht, altijd perfect verlopen! Aangezien dit toch wel in de papieren ging lopen op aanraden van deze jongens overgestapt op DIY. Was hier wat huiverig voor maar mede dankzij de tips van E-Smokey.nl toch overgestapt om zelf te mengen. In één woord GEWELDIG!!! Had ik ietsjes eerder moeten doen…… Klasse jongens ga zo door!!

1 Tip: vertel de mensen die voor het eerst aroma’s kopen, dat als ze de aroma gaan afwegen wel eerst even het sluitringetje van het aroma flesje verwijderen want die plopt anders acuut in je base…. :)

Pluspunten

Grote diversiteit aan liquids en benodigdheden, snelle levering.

Ik loop al een tijdje rond met het idee om op markten en braderieën een stand te starten met e-smoke benodigdheden omdat ik deze nooit ergens zie en er op deze manier veel nieuwe klanten warm gemaakt kunnen worden om over te stappen van het ongezonde (normale) roken naar elektrisch roken en op deze manier nieuwe klanten aan te trekken. neem gerust kontakt met me op om dit idee verder uit te werken.

Pluspunten

Fast response, Fast shipping, Vast choice of product

Website design and colour scheme

Pluspunten

Zeer goede service.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Great service with next day delivery!

Pluspunten

Vond jammer dat wat ik wou bestellen niet genoeg op voorraad was

Pluspunten

snelle levering en goede product

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Excellent service with very fast delivery. A problem was also very quickly solved.

Pluspunten

Gratis verzending, snel

Pluspunten

Prima snelle levering helemaal top

Pluspunten

Super voordelig, ruime keuze en gratis verzenden.

Open op zondag of bezorgen op zondag.

Pluspunten

Duidelijke uitleg voor beginners en over hun producten.

Ik zou u een ander bezorgbedrijf aanraden. Een bezorgtijd tussen 09.00u en 21.00u kunnen veel mensen niets mee.

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.