Pluspunten

Zins kort hier een nieuw starter set gekocht. Na dat ik eerst zelf te hebben gezocht naar de juiste damper voor mij, heb ik daarna een e-mail met een vraag naar E-Smokey gestuurd naar om mijn bevinden met hen te delen of ik het bij de goede kant had. Binnen 24 uur kreeg ik al bericht. Ook nog eens met een redelijk uitgebreid antwoord waar ik zeker wat aan had. Uitgekomen op de Eleaf Istick Pico set met 0.75 ohm coils. Deze 0.75 ohm coils gaan van 6 tot 25 watt. Voor dat ik deze bij E-Smokey ging bestellen heb ik even gebeld voor informatie welke batterij er het bij past. Erg werd vrij snel opgenomen en direct een antwoord gegeven op mijn vraag. Dat ging snel. Bestelling direct geplaatst en de andere dag stond de pakketbezorger al aan mijn deur met het pakketje. Netjes verpakt zonder beschadigingen en alles zat er in. Het pakketje kon ik volgen via Track and Trace van PostNL. Dus E-Smokey is toppy bedrijf.

Geen idee. Misschien een winkel in Friesland beginnen??? lol ;)

Pluspunten

makkelijk bestellen vlot in huis prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid van leveren. Als je iets besteld wat verkeerd is bellen ze je dat je beter iets anders kint nemen anders past het niet op je esmoker

Nog geen

Pluspunten

Wat je besteld komt altijd op tijd

Pluspunten

Goede service en duidelijke communicatie als je een vraag hebt.

Pluspunten

Altijd op tijd. In 1 dag. Als je ergens mee zit dan wordt er altijd gelijk gereageerd. Ik koop nu ruim 1 jaar bij Smokey en ben zeer tevreden.

Tip. Zo door blijven gaan

Pluspunten

Snelle en goede service, ook als er bij de postbezorging iets niet goed gaat.

Pluspunten

Snel en goedkoop.

Pluspunten

Worden altijd netjes geholpen. En de bestelling is de volgende dag in huis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima service, snelle levering

Pluspunten

Hele snelle levering! Zeker tevreden'

Pluspunten

Prettige website. Supersnelle levering, makkelijk te bestellen. Ruime keus. Ik ga de volgende keer zeker weer hier bestellen.

N.v.t.

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede service

Pluspunten

Snelle leverering goed overzichting bestelling

Pluspunten

Je wordt heel goed geholpen en geadviseerd.

Marshallweg 39

3068JN Rotterdam

+31(0)10 236 7918

Over E-Smokey.nl

E-Smokey.nl is een webshop waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Op E-Smokey.nl heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment van elektrische sigaretten, e-liquids en toebehoren. Als u uw keuze heeft gemaakt en uw bestelling plaatst voor 19.00 uur, wordt deze dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bovendien worden bestellingen binnen Nederland altijd gratis verzonden. Wie meer informatie wil over elektrisch roken, de verschillende types esigaretten en e-liquids is van harte welkom in onze fysieke winkels voor elektrisch roken in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Onze winkels in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt/winkel in Moordrecht (ingeklemd tussen Gouda, Waddinxveen en Moordrecht) waar u 5 dagen in de week welkom bent.