Perfect geregeld!

Snel en perfect geregeld. Mooie pop!

Alles volgens afspraak, pop gemakkelijk op te zetten. Goeie instructie en vriendelijk ontvangst.

Geweldige pop gehuurd

Pop was zeer mooi en heel makkelijk op te zetten. Ondanks een klein aflever probleempje (daarom geen 10) hebben ze dit heel netjes opgelost! Super service en mooie poppen. Aanrader!

goed en makkelijk geregeld

is zeker een aanrader. Makkelijk te boeken en af te halen. Het opzetten gaat vanzelf zo ongeveer en ook het terug brengen ging zonder problemen.

Aanrader

Makkelijk op te zetten, en zo’n pop draagt zeker bij Aan de feestvreugde van de Abraham of Sarah , Aanrader om het hier te huren , aardige mensen en Correct met sms ter herinnering en bevestiging per mail.

Prima service, eenvoudig op te zetten pop.

Prijs kwaliteit verhouding is prima. Goede kwaliteit product.

Sorry slecht

Slechte service bij halen en terugbrengen. Beide keren lang moeten wachten en moeten telefoneren voordat er open gedaan werd

• Would you recommend us? No

Prima service en wederom een leuke pop gehuurd

We hebben al een aantal keer naar tevredenheid een Sarah/Abraham pop gehuurd.

heel leuk, maar wel best prijzig

om een volle dag gebruik te maken, moet je 2 dagen huren... zo'n Sarah-pop wil je natuurlijk smorgens vroeg al alz verrassing opgezet hebben en gaat pas na het feest plat en weer terug in de tas... Zou eigenlijk in die prijs van 24 uur huren moeten horen. verder was de pop nat opgefrot en zag er smoezelig uit. maar blijft wel heel leuke surprise :)

makkelijk en vlug geregeld

Makkelijk en snel alles geregeld.

Hele mooie opblaaspop en super eenvoudig op te zetten

Ik had een probleempje met de betaling via IDEAL. Nadat ik het bedrag overgemaakt had kreeg ik een mail van jullie dat er iets mis was gegaan met de betaling. Dit terwijl het correct van min rekening afgeschreven was. Dat fe reservering correct doorgekomen was werd ook bevestigd door de lokale verhuurder in Schijndel dus verder ging alles goed.

Lekker vlot een gemakkelijke opblaaspop kunnen plaatsen

Eenvoudig op te zetten, gemakkelijk in uitgifte en terugbrengen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De persoon waar ik het moest ophalen was de afspraak vergeten, Tevens contact gehad met hoofdkantoor vriendelijk en behulpzaam! in overleg met hoofdkantoor gevraagd of de werknemer toch nog op locatie kon komen later op de dag, helaas kwam het er niet meer van i.v.m. tijdsdruk. op het laatste moment toch een pop kunnen regelen bij een alternatief bedrijf. Terugbetaling was prima geregeld! ondanks ik geen pop had van dit bedrijf geef ik 2,5 voor het hoofdkantoor die bereid was tot op een oplossing te kunnen komen. (i.v.m. tijdsdruk niet gelukt helaas)

Communicatie van klant - werknemer. ik kreeg zelf de werknemer niet aan de lijn, duidelijk afspreken dat ze altijd te bereiken zijn op dagen van afspraak/werkdagen. Wellicht een extra bericht naar de werkenemers zodat ze geen afspraken meer kunnen vergeten. 1-2 dagen van tevoren. Werknemers met eigen vervoer, mochten ze het vergeten zijn, dat ze een andere tijd op locatie kunnen komen of zelf de pop kunnen brengen als oplossing.

Pluspunten

Komen hun afspraken na, en zijn heel flexibel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer vlotte reservatie, erg behulpzame mensen en ook erg meedenkend

Het stof van de pop is oud, de scheerlijnen zijn best wel aan vervanging toe ook waren de haringen van slechte kwaliteit. De pop was absolut NIET zoals op de foto die op de site staat. Zodra dit alles verholpen is zou ik het bedrijf zeker aanraden.

Pluspunten

Duidelijke beschrijving. Vriendelijke behandeling.

Geen handige ophaal en wegbreng locatie.

Pluspunten

Gemakkelijk en snel geregeld bij het halen en brengen van het artikel.

Misschien een sticker bij de deurbel plakken voor herkenning bij het ophaaladres in Rotterdam . Was even zoeken welke bel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niet duur en leuke keuze !

Kon het afgeef punt niet vinden. Bleek in een studentenflat te zitten, moest bellen waar ik moest zijn en moest daarvoor eerst een heel keuze menu langs dit kan beter!

Pluspunten

- snelle service - makkelijke te instaleren

- ivm late bestelling allen tussen 20-21 uur taf e halen zou ruimer mogelijk moeten zijn, maar in mijn geval begrijpelijk.

Pluspunten

De Sara pop lag netjes klaar..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt inclusief alle toebehoren in één zak

De Sarah pop werd niet goed opgepompt(hard) de Abraham versie wel, ook het wisselen van de pomp mocht geen verbetering geven. De prijs is vrij hoog, zeker bij de huur van twee poppen tegelijkertijd.

Pluspunten

Snelle service, flexibel en goede materialen

Beter openingstijden

Pluspunten

Afspraken worden goed na gekomen

Ophaal adres in amsterdam is niet zo makkelijk te vinden, maar na een belletje goed door geschakeld en opgelost.

Pluspunten

Gemakkelijk op te halen, vriendelijke medewerkers bij ophaalpunten, super easy om de poppen op te zetten.

Meer spullen meeleveren om de poppen vast te zetten in de grond. (Vorige keer had ik haringen, welke er nu niet bij zaten...)

Pluspunten

Snel geregeld en spoedige communicatie

Online reservering plots gereserveerd. Misschien handig om een extra bevestiging te vragen voor de reservatie.

Offenbachstraat 16

5481 PS Schijndel

Over Opblaasverhuur.nl

Bij OpblaasVerhuur.nl kun je de allermooiste opblaas abraham en opblaasbare sarah huren (en tevens de goedkoopste)! Met tien ophaallocaties in Nederland altijd dichtbij.