Snel en complete levering

Snel en goed verpakt produkt. Jammer van de toch wat hoge verzendkosten.

Heel prettig

Heel prettig, snelle reactie, betrouwbaar, goede informatie. Levertijd is normaal, niet heel snel.

uitstekend

Ik bestel al jaren bij etikettenkoning. Wordt snel en volgens afspraak geleverd. Producten zijn van goede kwaliteit. Ook als ik op zoek ben naar een product dat niet op de website staat wordt er meegedacht.

Snelle service en goede afwikkeling.

Na een wat moeizame communicatie vanwege vakantie periode is alles daarna vlot en correct verlopen.

zeer tevreden

prijs is goed snelle en correcte levering zonder problemen

Snel en mee denkend

Na een vraag welke etiketten ik altijd heb gebruikt, en welke ik het beste kan gebruiken voor een ander apparaat, waren een dag later de etiketten al binnen!

fantastische communicatie

top bedrijf

goede service, snelle communicatie

goede communicatie, snelle levering

De Maas 9 C

5684 PL Best

Over Etikettenkoning.nl

Etikettenkoning is uw specialist voor alle mogelijke etiketten, labels, printers en andere toebehoren. Met ruim 60 jaar ervaring in etiketten en codering adviseren wij u graag voor de juiste oplossing. Wij bieden een ruim assortiment etiketten en labels in allerlei materiaalsoorten en maten met toebehoren.