Goed verzorgd. Snel geleverd!

Een bestelling volgens het boekje. Goede communicatie, daarna snelle levering.

Alles vlot en goed verlopen. Kwamen met goed alternatief voor iets wat niet snel leverbaar was.

Hier ben je aan het goede adres.

Ik werd goed geholpen bij de vragen die ik had over de aankoop van een apparaat en de toe benodigdheden.

Goed product, tegen een goede prijs en snel geleverd.

Ik heb een aggregaat gekocht en de hele afhandeling was goed.

Netjes en snel

Prima geregeld vooral de chauffeur die me keurig belde voor de aflevering bij niemand thuis top

Super goed ervaring

Goed online advies, correcte levering. Product voldoet geheel aan verwachting.

Bestelling binnen een paar dagen geleverd op ophaalpunt.n

Besteld, geleverd. Inclusief olie. Moet het apparaat nog proberen maar ziet er goed uit.

Goed bevallen

Mijn ervaring is goed. Op verzoek hebben ze de eu10i bedrijfsklaar gemaakt waardoor meteen kon worden ingezet. De medewerker alleen mag wel iets vriendelijke zijn. Maar dat is niks vergeleken bij de service die ze bieden want die is top. Scherpe prijs ook.

Gewoon goed

Correcte leveringen

Hoi de Service is prima , in de winkel goeie tekst en uitleg, de bestelling correct en op tijd geleverd..

Fijn geholpen snelle levering mooie stoommachines en ruim aanbod onderdelen En mensen met kennis v zaken

Meer dan verwacht

SERVIC van de bovenste plank

Prima service, bestelling was binnen tijdslot

Bestelde is snel en zonder problemen geleverd

Bestelde is snel en zonder problemen geleverd

Goed,betrouwbaar adres

Mooie zaak, deskundige man,met wat haast,ivmdrukte. (We waren in de winkel,meestal worden de generatoren/aggregaten opgestuurd) Na goed advies,uiteindelijk gekozen voor een Honda 2000 watt aggregaat. Roeland Moorer

Goed advies snelle levering

Goed advies over de aanschaf van een aggregaat. Er waren goedkopere aanbieders maar goed advies is ook wat waard.

Mooi assortiment, één aanmerking.

De site is mooi, uitgebreid en overzichtelijk. Echter de kloofmachine was niet gevuld met hydraulische olie.... Er staat hierover niets vermeld op de site. Ga je deze machine gebruiken zonder dit goed te checken dan is de machine na enkele keren defect...

Geweldig bouwdoos

V8 moter bouwdoos.prachtige bouwdoos alleen in het Duis en Engels handleiding.Is wel een dingetje. Niettemin ben ik er blijmee. (hoe kom ik aan een Nederlandse vertaling?)

Correcte levering.

Toestel werkt perfect na zelf assemblage.

Erg goed

Houd je goed op de hoogte van de status van de bestelling

Prima, aanrader.

Sneller kon het niet!

Simpel bestellen en gewoon de volgende dag generator in huis inclusief vloeistof en dat tijdens de feestdagen, compliment Bostools

zeer tevreden, alleen bode dienst maakt er echt een potjes van

duidelijke site, doet wat er beloofd wordt, door tassende klanten service

Snelle levering, goede prijzen!

Snelle levering, goede prijzen!

Kleiland 11

8271 RV Ijsselmuiden

Over Bostools.nl

Bostools.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in gereedschappen en apparatuur voor zowel de professionele als de doe-het-zelf markt. Het assortiment omvat handgereedschap, elektrisch gereedschap, tuinmachines, en accessoires van topmerken. Bostools.nl richt zich op kwaliteit, gebruiksgemak en klanttevredenheid, en biedt snelle levering en deskundig advies aan zowel particulieren als bedrijven.