zeer tevreden, alleen bode dienst maakt er echt een potjes van

duidelijke site, doet wat er beloofd wordt, door tassende klanten service

Snelle levering, goede prijzen!

Snelle levering, goede prijzen!

is goed

Snelle, goede levering met gratis olie

Honda aggregaat besteld. Apparaten worden echter geleverd zonder olie. Buiten de zeer goede prijs, is er door Bostools ook een kannetje olie bijgeleverd, zodat hij op de brandstof na gebruiksklaar is. Top dus.

Valt tegen

Na bestelling was de Honda eu10i generator wel snel geleverd. Op de site staat dat je er gratis olie bij krijgt, ik helaas niet. De generator is bedoeld voor 2 computers en meetapparatuur, deze zijn aangesloten via een veiligheid met over en onderspanning bewaking. De veiligheid treed direct in werking omdat de generator een te hoge spanning levert namelijk 244 volt. Contact gezocht met bostools maar daar kom ik niet verder mee, geen oplossing dus. Nu zit ik met een generator van bijna €1000 en ik kan er niks mee daar baal ik ontzettend van.

Super snelle verzending, goede kwaliteit

Door leverancier getest en zeer snelle levering

Van bestellen tot levering en uitleg is alles zeer goed verlopen. Perfect werkende Honda EU22i op gas.

Nette partij

Ik had een generator besteld en betaald, maar kreeg de dag erna een telefoontje dat hij niet leverbaar was. Kreeg de dag erna geld terug. Heel nette, professionele partij. Zeer aan te bevelen.

Verzendkosten

Jammer dat er 2x verzendkosten wordt gerekend, als de spulletjes in één pakket verstuurd wordt

Goed advies en nette prijs.

Prettig contact en goed advies en meedenken bij mijn aankoop. Nette winkel met mooie producten. Afspraak is afspraak heb ik ervaren.

zeer snelle levering en een prima produkt

Vlotte bestelling, correcte levering

Vlotte bestelling, correcte levering

Afgelopen woensdag een aggregaat besteld, na telefonisch advies, en vandaag al correct door DPD geleverd. Nu nog uitpakken.

Correcte afhandeling van mijn bestelling.

Goed materiaal.

Netjes verpakt en correct geleverd

Snelle levering. Goed verpakt. Mooi materiaal.

Top zaak

Aardige mensen ,die luisteren als je een probleem heb denken mee voor de oplossing

Goede behandeling

Snelle en adequate behandeling. Bij herconract goede advisering. Chapeau

Zeer tevreden van de snelle levering.

Bestelling voldeed volledig aan onze verwachting.

Echt perfect

Heb gevonden wat ik zocht , keurig omschreven , en heel netjes en snel thuis bezorgd , ik geef een dikke pluim !

Snelle reactie

Snelle levering van mijn bestelling.

Prima kontakt en levering

Helemaal top.

Goede ervaring.Service is prima.

Bij levering 1 product niet aanwezig. Had eerder verteld moeten worden.

Zie bovenstaande, had eerder verteld moeten worden.

prima geholpen

Goede producten en een goed advies.

Kleiland 11

8271 RV Ijsselmuiden

Over Bostools.nl

Bostools.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in gereedschappen en apparatuur voor zowel de professionele als de doe-het-zelf markt. Het assortiment omvat handgereedschap, elektrisch gereedschap, tuinmachines, en accessoires van topmerken. Bostools.nl richt zich op kwaliteit, gebruiksgemak en klanttevredenheid, en biedt snelle levering en deskundig advies aan zowel particulieren als bedrijven.