Filtre

Prima afgehandelt

Snel geleverd, bij kleine vraag meteen juist te woord gestaan.

leveren op tijd en precies wat ik nodig had

altijd vriendelijk en behulpzaam zeer goede service.

Snelle en goede levering!

Uitstekende service en goed product

De geleverde verticuteermachine doet het erg goed en ben er heel tevreden mee. Ook snel geleverd!!

Top firma

Koop er nu al een 4 tal jaar mijn spullen en altijd een top service en snelle levering

Alles volgens afspraak.

Geweldig bedrijf met goede service

Prima levering.

De ervaring met dit bedrijf is erg goed

Mijn bestelling was niet voorradig en mijn geld werd direct teruggestort.

Snelle levering volgens afspraak

In de avond besteld, de volgende ochtend 10.00 uur binnen

Zeer snelle levering op Texel

Bestelling, super snel geregeld

Prima !

Keurig ingepakt volgens vraag.

TOP !

zeer goed product. doet wat het moet doen !! zeer tevreden mee

Snelle en duidelijke service

Goed contact

Heb een paar jaar terug maai apparatuur gekocht, zeer goede service. Aan te bevelen.

Voor het moment zeker tevreden

Ik heb nog geen ervaring met jullie bedrijf ook wat betreft de of het afgeleverd produkt maar wat betreft de volbrachte bestelling is alles mooi en in orde afgeleverd Doe zo verder . Met vriendelijke groeten Norbert Hofman

Snelle, nette levering en installatie

Goede voorlichting in de showroom, er wordt meegedacht hoe en waar te installeren. Snelle levering en installatie. Dit laatste is ook het voordeel van aanschaf in het dalseizoen. Installateur werkt netjes en zo schoon mogelijk

Snelle levering, prima product.

Uitstekend bedrijf met perfecte service.

Ik kende dit bedrijf niet maar nadat ik mijn eerste bestelling ontvangen had was ik zeer aangenaam verrast. Logistiek zit enorm goed in elkaar. De website is zeer overzichtelijk en uitermate klantvriendelijk. Zelden heb ik zo’n goede en verhelderende website gezien. Negatieve punten heb ik totaal niet en het zal ook beslist niet de laatste aankoop zijn die ik hier gedaan heb. Ga vooral zo door!!!

goede informatie en juiste afhandeling bestelling

goede overzichtelijke website, en levering verliep vlekkeloos. In overleg heeft de bezorger even gebeld zodat ik zelf ter plaatse kon wezen bij aflevering. heel klein puntje voor verbetering is de communicatie van de leverdag. Op de site staat de volgende dag, maar dat kan natuurlijk bijna niet met een generator die nog bedrijfsklaar gemaakt moet worden.

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV