Pluspunten
Goede site, snelle afhandeling.
Pluspunten
Zeer net bedrijf en professionele hulp. Ik kom zeker als het nodig is weer terug!
Pluspunten
Sortiment was ruim
VerbeterpuntenAccurater levertijd aangeven en beter communiceren over de levertijd mocht die vertraagd zijn.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Mails werden direct beantwoord. Daarna werd er snel gehandeld. Kortom: Daar kunnen veel andere bedrijven iets van leren.
Pluspunten
Jullie sluiten een Folder bij met o.a. Elektrische vouwfietsen met het woord SALE, nou daar zijn we voor in....wat betekent SALE BIJ JULLIE ? 5 procent korting. Nou zo'n belachelijke Sale aanbieding werkt averechts bij mij!!!
VerbeterpuntenECHTE AANBIEDINGEN BIJSLUITEN!!
Pluspunten
Goed geholpen. Ook na telefoongesprek. Snelle correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijk bij het bestellen wanneer de levertijd is en nakomen van de afspraken over de levertijd
Verbeterpuntenmeer gebruiksvriendelijke website
Pluspunten
super snelle levering!
Verbeterpuntenna bestelling alleen factuur ontvangen. Geen bericht van verwerking/verzending en verwachte aflever dag. Verbeterpunt : informatie m.b.t. verzend moment en verwacht aflever moment
Pluspunten
fraaie, duidelijke website en keurige manier van verzenden
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenBetere info mbt aflevering. Leveringsbedrijf berichtte ons te laat om nog te lezen. Nederlandstalige gebruiksaanwijzing had ik erg prettig gevonden!
Pluspunten
Goeie service en snelle levering
VerbeterpuntenIk heb een kist (700) artikelnummer 758121670 besteld. Ik vind het hang en luitgedeelte een beetje fragiel. Dat is een beetje jammer
Geachte klant, Dank voor uw reactie. De werkkist (700) is een opbergkist met eenvoudige sluiting bedoeld voor doe-het-zelf gebruik. We hebben ook een serie met dubbele wand en inbraak werende randen en sloten. Deze is bedoeld voor professioneel gebruik. Zou dat nog een optie voor u kunnen zijn.
werd al twee maal om een beoordeling gevraagd voor dat het bestelde product geleverd was
Pluspunten
veel keuze mooie intuitieve website zeer (hulp)vaardig personeel goede service
Verbeterpuntenwachten met vragen van beoordeling tot Bostools bevestiging krijgt van levering?
Pluspunten
Had een foutje in mijn bestelling gemaakt. Werd zonder problemen gewijzigd. Super momentsleutels van tengtools tegen een zeer scherpe prijs.
Pluspunten
Betaling met kaart ging niet , en ze belde meteen.goed
VerbeterpuntenIk heb het bedrag dan gewoon overgeschreven, maar ik weet niet of de betaling goed is gebeurd. Wel het product aangekregen met factuur, maar ik had al betaald.