Nette service

Snelle en nette service Helaas verkeerde benzinekraan ontvangen Maar dit werd naar contact te hebben gehad super netjes en snel opgelost Deze kosteloos ontvangen

Uitstekende service

Letterlijk "vandaag besteld en morgen in huis". Super geregeld. Heel blij met onze aankoop. Zullen we zeker aanbevelen. Top!

heel goed

snel geleverd en produkt klopt niks was manco alles aanwezig enig nadeel wat je nadeel kunt noemen is geen nederlandse beschryving

Goede ervaringen met Bostools

Inmiddels mijn tweede airco gekocht bij Bostools. Super snelle levering. Plezierig contact via telefoon. Met duidelijke antwoord. Aanrader.

Snelle reactie en levering

Airco is snel geleverd, op wat aanvullende vragen kreeg ik heel snel een antwoord op.

Prima op tijd geleverd

Mooi op tijd

Ben erg tevreden Supersnel en zeer correct geleverd. En last but not least ...topprodukt.

Binnen een halve dag hadden we airco op onze slaapkamer. Topproduct met zeer veel mogelijkheden. Kom op zeker terug bij jullie. Bedankt!

Betrouwbaar

Materiaal prima. Jammer dat het niet op het gevraagde leveradres werd afgeleverd

Jammer dat het niet op het gevraagde leveradres werd afgeleverd.

prettige ervaring

goede begeleiding en professionele uitvoering

Mijn bestelling was snel geleverd, de airco module en binnenunit staan nog onuitgepakt in mijn garage. De montage van dit alles zal pas over een week zijn. Alles zag er onbeschadigd uit, dus ik denk wel dat alles oké is. De Nederlandse handleiding heb ik ondertussen al afgeprint zodat ik strakjes zonder problemen aan de slag kan gaan. Tot zoverre mijn review, heel tevreden over de snelle levering. Vriendelijke groet, De Vylder Mario

Snel en correct geleverd

Heel snel alles geleverd . Toestel werkt heel goed . Zeer tevreden .

De bestelde artikelen snel en netjes geleverd.

prima apparaat. goede service.

voor de bestelling contact gehad over de levering. deze kwam op de afgesproken dag, en de bezorger hielp me nog even met het naar binnen tillen. het product werkt zoals beschreven, en ik ben er zeer tevreden mee. de midea 5kw airco unit is makkelijk te installeren.

Prima levering

Prima levering

Levering en advies installatie split airco conform verwachting

Midea split airco aangeschaft, met advies van medewerker van Bostools de nodige installatiematerialen aangeschaft. Alles werd netjes en kompleet binnen 2 dagen geleverd. De installatie was in mijn situatie wel een uitdaging, maar in 3 dagen gelukt. Alles werkt naar behoren. WIFI geinstalleerd via Website. ( niet met QR code). Dus een UITSTEKEND voor Bostools Groet Rob

Top service en snelle levering

Top service en snelle levering

Zeer fijne webwinkel

We hebben een airco besteld en hadden daar best veel vragen over, omdat het de eerste keer was dat we die zelf op gingen hangen. Alle vragen werden snel beantwoord ook via de Whatsapp. Pakket werd ook snel en netjes thuisbezorgd. Dus zeker een aanrader!!

mijn ervaring is positief

Aansluiting van Midea 09 is redelijk gemakkelijk met enige ervaring en goed lezen van het Manual. Aangezien ik keiharde bakstenen muren heb is goed boorgereedschap om de muren te doorboren aan te bevelen evenals een steiger voor het werk aan de buitenmuur, want een afdekkap en leidinggoot monteren en snelkoppelingen aan te sluiten op een hoogte van 4 meter staande op een ladder kan ik niemand aanraden. Snelkoppelingen zelf gaan gemakkelijk. Midea koelt verder goed en is verbazingwekkend stil.

Snel en adequaat

Na een eenvoudig bestelproces is de levering vlot verlopen. Ik ben nog in afwachting van de afhandeling vanwege retour zenden van het artikel. De retourzend procedure. Is ook helder.

Correct en snel geholpen.

Het maken van een afspraak ging erg snel. Vanwege de situatie kwam er een monteur langs om ter plekke te kijken en adviseren. Vanwege uitloop kon de monteur niet op het afgesproken tijdstip. Dat werd netjes gecommuniceerd. Na bezoek kwam er snel een offerte, die aanleiding voor ons was om de order te plaatsen. Twee weken later draaide de airco naar behoren. Nu maar hopen dat we er lang plezier van hebben.

Top materiaal en goede vlotte service

Zeer tevreden, goede snelle service

Snel en perfect

Super snel geleverd

De airco gisteren/vandaag geïnstalleerd dus kan er nog weinig over zeggen.Enige minpunt. De leidinggoot werd geleverd in lengte 2mtr en niet in lengte 2x1 mtr zoals beschreven zodat de verbindingssok nu overbodig is.

Slecht

Niet. Me paket is nog steets niet binneee

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV