Voor het moment zeker tevreden

Ik heb nog geen ervaring met jullie bedrijf ook wat betreft de of het afgeleverd produkt maar wat betreft de volbrachte bestelling is alles mooi en in orde afgeleverd Doe zo verder . Met vriendelijke groeten Norbert Hofman

Snelle, nette levering en installatie

Goede voorlichting in de showroom, er wordt meegedacht hoe en waar te installeren. Snelle levering en installatie. Dit laatste is ook het voordeel van aanschaf in het dalseizoen. Installateur werkt netjes en zo schoon mogelijk

Snelle levering, prima product.

Uitstekend bedrijf met perfecte service.

Ik kende dit bedrijf niet maar nadat ik mijn eerste bestelling ontvangen had was ik zeer aangenaam verrast. Logistiek zit enorm goed in elkaar. De website is zeer overzichtelijk en uitermate klantvriendelijk. Zelden heb ik zo’n goede en verhelderende website gezien. Negatieve punten heb ik totaal niet en het zal ook beslist niet de laatste aankoop zijn die ik hier gedaan heb. Ga vooral zo door!!!

goede informatie en juiste afhandeling bestelling

goede overzichtelijke website, en levering verliep vlekkeloos. In overleg heeft de bezorger even gebeld zodat ik zelf ter plaatse kon wezen bij aflevering. heel klein puntje voor verbetering is de communicatie van de leverdag. Op de site staat de volgende dag, maar dat kan natuurlijk bijna niet met een generator die nog bedrijfsklaar gemaakt moet worden.

kweenie

Ik krijg de beoordelingsvraag eerder dan het artikel.

Alles OK, snelle levering.

Snelle levering;

Kwaliteit wint altijd, ook van de prijs!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

snel bezorgd en goed verpakt

product nog niet gebruikt maar verzending/verpakking en info in orde

top

goede verzend sevice binnen 24 uur binnen

We zijn erg blij met onze e-Bike vouwfiets.

2 e sleuteltje was weg. Ze hebben er een nieuw slot op gezet. Helemaal goed!

Dompelpomp geleverd

Ik had met spoed een bepaalde dompelpomp nodig , en hierbij heeft het bedrijf perfecte medewerking bij verleend !

Doet wat moet

Correcte, eenvoudige en snelle service en levering

Perfecte oplossing probleem.

De door mij gekochte (demo) aggregaat bleek een electronisch probleem te hebben. Kan gebeuren. Zonder discussie omgeruild voor een nieuw apparaat. Uitstekende service👍

Helemaal goed

Wat onderdelen bestelt voor mijn ruim 50 jaar oude Wilesco stoommachine. Verkeerd onderdeeltje bestelt en dit geretourneerd. Gelijk het goede onderdeel bestelt. Volgende dag in huis. Geweldig!

Vlotte en correcte afhandeling. "Zaken doen": tof zo !

Vlotte en correcte afhandeling. "Zaken doen": tof zo !

Duidelijke website en snelle levering

Stoommachine besteld welke volgende dag is geleverd. Prima service en duidelijke website.

Gemiddeld

Airco plug & play gekocht. 2e dag na bestelling om 17.30 uur een mailtje moeten sturen omdat ik geen verzending doorkreeg. Daarna wel keurig antwoord en de volgende ochtend stond de chauffeur er om 7.45 uur. Op de site wordt vermeld dat de airco geschikt is voor 125 m³ maar op de doos staat max. 100 m³ vermeld. Weer een mailtje eraan gewaagd en krijg een antwoord dat dit is gebaseerd op huizen in spanje / frankrijk / kroatie etc.etc. Op de site staat een aantal m³ bij lage isolatiewaarden van 75 m³. Ik vind dit niet netjes/ kloppen.

Alles volgens afspraak

Airco ontvangen en geplaatst door Mars Installatie- en Koeltechniek B.V. Alles functioneert tot nu toe uitstekend en ben erg tevreden over het gehele traject van bestellen en voorlichting door Bostools en plaatsing door Mars.

Mijn bestelling nog niet ontvangen dus kan nog niet beoordelen.

Goed site en redelijke prijzen, verder kan ik nog niet beoordelen want ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Wel is mij om een review gevraagd, maar vertrouw erop dat het goed komt.

snelle levering, goed product!

Wij kopen al jaren bij bostools.nl en zijn er zeer tevreden over de levering van het goed product!

vlotte site

Bestelling nog niet ontvangen of verzonden maar degelijke overzichtelijke site . Verdere beoordeling volgt bij levering. Volgens een vriend degelijke shop met ervaring.

Snelle levering, mooi product

Mooi product voor een nette prijs. Ik moet m nog gaan gebruiken en kijken of deze doet wat ik verwacht maar het ziet er goed uit.

Zoals het hoort!

Top service!

Netjes behulpzaam een zeer accuraat geholpen

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV