Vooral te spreken over de aftersales!

De web winkel werkt op mijn iPhone zoals we dat ondertussen van de meeste online winkels gewend zijn. Dus dat werkt gewoon makkelijk en goed. Ik had niet goed gelezen. Ik dacht vandaag besteld morgen in huis. De volgende dag was er niks bezorgd dus ik dacht nog even nalezen wat er nu staat. Het product dat ik onder Sale gekocht had stond er wel, maar €24,00 goedkoper. Er staat de volgende dag verstuurd. Dus dat was mijn fout. Niet goed gelezen. Het waren de hete, hete dagen dus ik had een beetje haast. Mijn mail dat ik het jammer vond dat de airco nu €24,00 goedkoper was werd beantwoord met dat snappen we. We zullen het crediteren. Dat vind ik echt heel eed vriendelijk, want ik ben natuurlijk akkoord gegaan met de oorspronkelijke prijs. Erg klant vriendelijk opgelost. De airco kwam netjes de volgende dag en heeft mijn ouders lekker koel gehouden. Super!

Prima site, snelle levering, netjes verpakt, strakke factur

Website is helder en uitgebreide omschrijvingen Levering is snel: prima voorraadbeheer

erg goed

Snelle levering, goede informatie op website, scherpe prijs. Wat wil je nog meer

Helemaal Top

Maandag bestelt, dinsdag in huis. Goed product, echter geen 5 sterren omdat er wat kleine gegevens op de doos niet overeen kwamen met de product info op de site. Doos gaf 3 jaar gerantie, site 2 jaar, doos zei 150m3 en site 160m3 gecoolde inhoud.

goede service

zending had transportschade Bostools heeft probleem gelijk opgelost.

voorbarig met vraagstelling

Verlang geen beoordeling van de klanten nog voordat het product effectief is geleverd!

Snel geleverd goede informatie en kwaliteit

Fantastisch dat dit (blikken speelgoed) nog steeds te koop is.

Goede service na bestelling volgende dag thuis bezorgt geweldig

Goede service na bestelling volgende dag thuis bezorgt geweldig

Goed, snelle levering

Levering was zoals op de website was vermeld. voor 17:30 dezelfde dag verzonden. Alleen had ik het als klant prettiger gevonden als ik die dag een verzendbevestiging ontving, dan weet je het pas zeker. Nu heb ik er zelf achteraan moeten bellen en later op de dag van levering kreeg ik pas een mail van het transport bedrijf. Dit zou anders kunnen naar mijn idee.

na bestelling volgende dag thuis bezorgt geweldig

Perfecte communicatie en levering

Is perfect verlopen en is een aanrader

Goed ontvangen en vriendelijk en met aandacht

Ik heb een Honda Aggregaat gekocht. Deze werd meteen gebruiksklaar gemaakt. Terwijl ik met een kopje koffie heb zitten wachten. Daarna voor de deur nog even proef gedraaid en in de auto gezet. Zeer tevreden.

Slechte communicatie over levertijden

Laat je niet verleiden door de kreet verzending dezelfde dag indien voor 17:30uur besteld. Mijn levering laat 6 dagen op zich wachten. Na veel heen en weer gebel kreeg ik te horen dat mijn bestelling op vrijdag geleverd zou worden. Dag vrij genomen, maar geen bezorger.... Nu is de bestelling na bijna een week toch bezorgd. Geen Track en Trace, geen tijdvenster. Gelukkig waren de buren bereid de pallet aan te nemen. De telefonische ondersteuning bij installatie is trouwens wel goed.

goede service en heel vriendelijk

goede service en heel vriendelijk en heel netjes antwoord op vragen die ik stelde

Snelle levering en prima prijs.

Split airco besteld. Op tijd besteld en volgende dag al geleverd inclusief de mee bestelde accessoires. Helaas kreeg ik geen melding dat de order was verzonden en wanneer ik het kon verwachten. Toen ik dat over belde werd ik prima en vlot geholpen en werd mij een nauwkeurige levertijd gegeven. De installatie verliep vlot. Jammer genoeg was het bijgesloten installatieboekje alleen in het Engels. Zo ook de User manual. Dat gaat prima maar sommige dingen zijn vakjargon of taal. Heb gezocht op internet naar nl beschrijving maar niet gevonden. De Airco is geïnstalleerd maar moet nog worden gevacumeerd, dus werkt nog niet,maar ik weet van mijn buren die de zelfde hebben dat die het prima doet. Ik zou zo weer bestellen bij Bostools.

Onvolledig

Airco besteld, prima bestelservice. Zelf een foutje gemaakt daarvoor werd heel correct gebeld. Het product ziet er goed en degelijk uit. Volgens omschrijving eenvoudig zelf te installeren. En daar zit het pijnpunt. De installatiehandleiding is onvolledig of wellicht alleen voor de productontwerper makkelijk te volgen.

Zeer betrouwbaar.

Prima en snelle service.

Snel en volgens afspraak geleverd

Snelle levering, duidelijke bestelproces, goed telefonisch bereikbaar, vriendelijk. Gewoon zo doorgaan.

Goede service en een snelle levering

Ik heb er inmiddels al 3 airco gekocht, en ik zou de volgende er ook weer kopen, Ik hou wel van kwaliteit.

duidelijk en snelle levering

airco besteld binnen dag leverbaar op site door omstandigheden niet gelukt mailtje gestuurd werd snel op gereageerd. en levering was onderweg. goed geregeld dus top

Goede service en snelle levering

Van te voren gebeld of airco inderdaad op voorraad was en dat was hij, netjes te woord gestaan alleen ivm drukte zou hij die dag niet meer verstuurd worden war begrijpelijk was, want belde rond 17:00 uur op een dinsdag en donderdag ochtend had ik de airco binnen met nog nette omschrijving van Bostools zelf om gemakkelijk zelf de airco te kunnen aansluiten👍🏻

Telefonie niet zo klant gericht

Levering was niet helemaal volgens af spraak is wel goed aan gekomen . De klanten Service niet goed omgaan met lichte kritiek

Top product, scherpe prijs en snelle levering.

En split unit besteld, welke scherp geprijsd was voor een A merk, binnen 2 dagen keurig verpakt werd deze geleverd

zeer goed

Met speciale dank aan Jan ten Berge voor het oplossen van mijn probleem

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV