perfecte spullen voor een aangename prijs.

Bostools staat bovenaan mijn lijst!

Correct en snel geleverd

Keurig produkt zoals verwacht

Alles super goed geregeld komt zijn afspraken na

Machine niet op voorraad en ook nergens in Nederland te krijgen Ze beloofde mij te bellen als er iets binnen zou komen En dat was ook zo 2 dagen later had ik het al binnen en tegen een nette markt conform prijs

prima service

Direkt nadat ik mijn Powerkick 1200 generatortje had besteld werd er contact met mij ophenomen over de speciale benzine die ik er bij besteld had. Deze bleek ongeschikt te zijn voor mijn generatortje. Ik kon de benzine dierct telefonisch annuleren. Heel atent van Bostools.

heel goed netjes afgeleverd

heel goed

VerlengingUitlaatpijp.

Het product is goed hoor.. maar had voor dit geld iets meer verwacht. Zeker omdat de er eersteklas product bij hadden gezet. En het toch het standaard flexibele RVS buisje is

Vriendelijk Snel geleverd Goede prijs kwaliteit.

Prima product !

Mooi en degelijk product !

Goede site en snelle bezorging

Ga zo door

HelemA

Snel en compleet geleverd

Ga zo door

Keurig opgelost

Van de week een Hecht 229 kunstmeststrooier gekocht. Deze bleek niet helemaal goed te zijn bij aflevering Na een telefoontje en mailtje keurig opgelost en een doosje met de juiste onderdelen de zelfde week nog kosteloos nagezonden Top ! en daarom ook de 5 sterren aanbevelingen

Per ongeluk foute postcode ingevoerd en ik ben keurig netjes gebeld om het te corrigeren. Keurig allemaal.

Zeer snel en correct

Mijn bestelling was niet leverbaar, maar stond nog wel op de site. Ze belden en mailden direct de volgende dag met excuses. Binnen een paar dagen sond het geld weer op mijn rekening. Inmiddels bij hun een andere stoomachine en materiaal besteld.

Hele goede service

Hele goede service snelle levevering en snelle reacties op mailtjes Geweldig

nooit kopen van deze bedrijf! ze liegen over hun producten!

kachel gekocht en de afmeting klopte niet! hun reactie is terug sturen op mijn kosten!!! klopt niet!!!!!!!! dus nooit geen producten kopen van deze leugenaars! PUNT

Prima product. Zeer snelle levering

snelle levering en perfecte retour zending

goede en duidelijke levering

Uitstekende service

Prima jongens daar bij Bostools, snelle reactie, snelle service. Naast dat ik bij hen de laagste prijs tegenkwam voor 2x EU22i het spul op voorraad en rap geleverd inclusief de olie voor beide generatoren. Strak verpakt en tot mijn verbazing (en die van mijn collega's) wat biertjes erbij van hun brouwerij (prima te drinken overigens). Had nog wat vragen, dus ik heb ze even gebeld, direct beantwoord. Ze zijn derhalve goed bereikbaar ook. Mijn conclusie, deze jongens zijn serieus bezig, een prima winkel om je spullen aan te schaffen.

Zeer goed en snel geleverd

Goede service en snelle levering.

Goed produkt op tijd geleverd.

Doe het zelf Airco met 5mtr koelleiding had kortere elektriciteitskabels. Gelukkig wel net lang genoeg. Midea airco geeft een zeer degelijke indruk

Mooi product denk ik, maar moet eerst nog zelf de ombouw doen dus nog niet getest

Kocht de Honda EU22i inverter LPG generator, maar helaas moet ik die zelf nog ombouwen voordat ik deze kan gebruiken. Het had mooi geweest als dit wat duidelijker op de site had gestaan en wellicht een optie om de ombouw door Bostools te laten doen, tegen een billijke vergoeding.

heb vloermat nog niet ontvangen

kan geen ervaring delen

Gewoon goed.

Prima. Besteld. Volgende dag ontvangen.. Gewoon zoals het hoord dus .

Goede en complete informatie m.b.t. leveringsprogramma

Goede en uitstekende begeleiding/voorlichting en correcte afhandeling van de geplaatste orders

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire