Zo als het hoort

Na een telefoongesprek goede keuze kunnen maken,en snel geleverd kunnen krijgen.

Bij het geleverde infra rood paneel 550W was geen enkele documentatie en montagehandleiding geleverd. Na mailcontact, na de montage, (die op zich niet moeilijk was) werd alsnog documentatie in de Engelse taal gemaild. Dank daarvoor!! Betreffende de ophangbeugel (van te dun materiaal) voor plafondmontage ben ik van mening dat die te licht is. Het paneel hangt hierdoor niet geheel recht aan het plafond. Wat de verwarmingscapaciteit betreft, die valt enigszins tegen. maar de bedoeling is dat we het paneel slechts gebruiken in vóór- en najaar als de hoofdverwarming niet aan hoeft. Of het duurzaam is?????? Elektrisch verwarmen is in principe niet duurzaam want stroom wordt voor meer dan 70 opgewekt met kolen en gascentrales

Goed product, snel en gemakkelijk besteld en vlot bezorgd.

Goed product, snel en gemakkelijk besteld en vlot bezorgd.

Snelle levering, goed product

Laagste prijs voor ir-verwarming, met voor mij belangrijke eigenschappen.

Gewoon goed

Makkelijk bestellen snelle levering en een mooi product.

Perfection in a Nutshell

Great Service and perfection in ordering and receiving my order for my Honda EU i10 Generator. Looking forward to doing business with you in the future.

Perfect te woord gestaan toen ik belde en een zeee snelle levering top ga zo door mannen

Goede service!

Snelle levering, prettig contact, leuke kerstattentie

Uitstekend, snel geleverd en vriendelijk

Vanuit België gebeld naar hun, en direct de passende hulp gekregen. Ook zeer snel en correct geleverd. Top....

goede webshop

prima service en snelle levering

Gewoon goed

De generator werd netjes en goed verpakt op een pellet geleverd. Jammer was het dat ik zelf de generator bedrijfklaar moest maken, terwijl ik begrepen had dat de levering van de generator rond de 4 dagen ná de bestelling zou plaatsvinden, omdat de generator bedrijfsklaar gemaakt zou worden vóór de levering. Dus dat was een tegenvaller voor me. Volgens het instructieboekje moest er een bepaalde hoeveelheid motorolie in de motor gedaan worden, wat niet helemaal juist bleek te zijn, omdat het veel te veel was. Ik geloof zeker dat het een goede generator is, maar ik heb hem nog niet nodig gehad. Dus ik kan nog geen aanbeveling geven.

Helemaal goed

Generator na kort overleg besteld, werd snel geleverd. Uitgepakt, even olie gecontroleerd, benzine ingedaan, gestart, werkt gewoon ! Ding is echt heel stil! Aangesloten, getest. Daar ze in ons dorp met vervangen van kabels bezig zijn , is dit voor ons gewoon een “ verzekering “

Snelle levering, en het bestelde naar wens.

Snelle levering, sneller dan verwacht en top prijzen!

Snel, accuraat en correct

Deskundig advies en een perfecte service

VLOTTE LEVERING

VLOTTE LEVERING EN PRODUCT

Beste keus voor mijn gereedschap

Ruime voorraad van bijna alles wat ik tijdens mijn werk nodig ben. Prima prijs en snel geleverd!

topzaak

bestelproces ging goed, netjes en vakkundig ter plaatse geholpen bij het afhalen. De winkel is uitgerust met diverse speelgoed voor mannen , gereedschap, machines ,gemotoriseerde apparaten enz.

Snel geleverd en goed verpakt

Fijn altijd te weten dat eea goed is verpakt en binnen een aantal dagen wordt geleverd. Zeer betrouwbaar bedrijf!!!!

Nette levering, goede producten

Ik koos voor Bostools vanwege de betrouwbaarheid van de website. Levering was niet de volgende dag, maar een dag later. In december houd ik daar rekening mee. Tevreden met de bestelde producten.

Uitstekende service!

In mijn zoektocht naar een aggregaat voor noodvoeding thuis kwam ik bij Bostools uit en heb gekozen voor een inverter aggregaat Powerkick 2000. Prijs-kwaliteit verhouding leken mij heel goed. Omdat ik twijfelde aan hoe deze aan te sluiten om mijn thuis-stroomnetwerk (natuurlijk met inachtneming van de hoeveelheid gebruikers en geen voeding naar "de staat") heb ik contact opgenomen met Bostools. De medewerker heeft mij met zijn kennis over brandveiligheid overtuigd dit absoluut niet te doen. Theorie en praktijk zijn 2 heel verschillende dingen. Nu ben ik nogal koppig maar deze medewerker nam voldoende tijd om mijn theorie aan te horen en vervolgens zijn expertise te laten gelden. Super bedankt voor deze klasse service! Ik ben blij met de aggregaat en ga hem gebruiken waar hij voor bedoeld is. Voor nood.

Keurig en netjes

Super tevreden leuke attentie

komt afspraak na

goed produkt en op tijd geleverd voor herhaling vatbaar

Razendsnelle levering

Ik ben heel tevreden over het product en de snelle levering

Bos: prima gedaan, helaas onbeschofte vervoerders

Bos heeft het prima gedaan, alleen de vervoerders waren ronduit onbeschoft, Polen, Oostbloktypes

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire