Top service tot in de late uurtjes

Ik was heel blij met service van Bostools, omdat ik mijn generator buiten kantoortijden kon komen ophalen waardoor ik hem precies op tijd had!

Mooie Fietsen

Een paar mooie vouwfietsen gekocht, voor de vakantie maar ivm de toelevering van onderdelen bij de leverancier konden de fietsen helaas niet voor onze vakantie geleverd worden. Maar vlak voor onze vakantie werden we gebeld dat we twee elektrische vouwfietsen konden ophalen (te leen) voor onze vakantie. Op deze fietsen heerlijk in onze vakantie rond gefietst. Kortom een goede service.

Goeie service met een direct antwoord op mijn vragen!

Het was mijn eerste bestelling bij jullie, goeie service en direct antwoord gehad op mijn vragen! Echt kwaliteitsmateriaal in een mooie koffer.

Super service

de kleine dingen zijn goed en snelle levering

zijn goed

Snel en correct

De volgende dag al geleverd in België !

prima en snel geleverd

Prima voor elkaar

Goede service en afequate afhandeling

geen, teleurstelling

Een gas straalkacheltje besteld, stond op de web site. Helaas was het ding niet in hun magazijn en de leverancier had ook niets. Kan gebeuren, dat weet ik. Jammer dat het bericht dat er geen straalkacheltje zou worden gestuurd, zo laat kwam. Het had fijn geweest als het bericht wat sneller gemaild was

Produkt voldoet aan de verwachting

Ombouw voor de airco buitenunit aangeschaft, de kleur antraciet heeft een mooie uitstraling. Vorig jaar ook 1 ombouw aangeschaft, geen kleurkeuze, alleen wit. Nu zijn er 2 kleuren beschikbaar. Prijsverhouding is redelijk, produkt snel geleverd.

Vlotte levering en nacontrole zodat alles vlot verloopt. !

Hallo

Snelle levering en goede informatie

Als boven

Goed product.

Professioneel product. Prima levering. Montage handleiding had iets duidelijker gekund.

zeer tevreden

Snelle en goede levering aan een voordelige prijs

Ben zeer te spreken over de airco omkasting

Heb 2 airco omkasting besteld materiaal is zeer goed het ziet er perfect uit in kleur wit en antraciet in elkaar zetten was zeer makkelijk en de prijs is top.

Te grote doos!

Prima; het mag een paar dagen sneller. Echter de doos waarin mijn bestelling verzonden werd, was veel te groot. Een beetje efficiënter is in het huidige tijdsgewricht een grote pré. Driekwart was lucht, met andere woorden; het busje moet 4 keer zo vaak rijden. Met de huidige CO2-problematiek moet daar meer aandacht voor zijn.

prima,en snelle levering

goed advies gehad

Goed kontakt!

Wachten op produkt

Artikel besteld op 3 augustus, dag later van bostools te kennen gegeven dit artikel niet meer leverbaar is, aangeboden ander gelijkwaardig product ging hier mee akkoord. Zou een week later geleverd worden. Tot op heden nog niet geleverd, ben benieuwd of het artikel nog deze week komt zijn inmiddels 15 dagen verder. Uiteindelijk het product op 20 augustus ontvangen, Jammer dat het wat langer heeft geduurd dan was aangegeven en werd verteld. Product voldoet aan mijn verwachting, hierbij wil ik het laten

Die snappen het bij Bos!!!

Fietsen opgehaald, lekkere koffie na lange rit er naar toe. Gerichte en goede uitleg met lekkere chocolaatjes toe ! Klein akkefietje werd binnen 24 uur opgelost. TOP!!!!

top

snel service

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire