Airco levering andere dag waar andere firma's 1 tot 3 weken

Goedkope goede Airco. In overleg fabrieksfoutje zelf opgelost. Vragen over gebruiksaanwijzing werden in eerste instantie onvolledig of verkeerd beantwoord. Wel snelle reactie op Mail

Mooi dat het achterlicht nog beschikbaar en leverbaar is. Super snel geleverd

Snelle levering, zeer tevreden met het product

Carburateur Kipor aggregaat besteld. Binnen 24 uur geleverd. Duidelijke en uitgebreide website.

Onderdelen voor de stoommachine van mijn vader waren eenvoudig te bestellen en snel in huis, kon hij weer “stomen” met zijn kleinzoon.

Met aandacht en professioneel geholpen.

Zie voorgaande.

Vlot besteld en snelle levering

Monoblock airco besteld in het weekend. Op de dinsdag al bezorgd ;-)

Controleer je bestelling alvorens af te ronden

De site reset werkt op zich makkelijk alleen is er 1 punt wat risico met zich meebrengt. Als je de aantallen aanpast nadat je het onderdeel toegevoegd hebt in je winkelwagen dien je het aantal te bevestigen. Ik had dat niet gedaan en niet gecontroleerd waardoor de aantallen alle. Op 1 stonden. (mijn fout, maar site zou hierop verbeterd kunnen worden) Bij de nabestelling van een aico goot werd vermeld dat er verbindingsstuk gratis bijgeleverd zou worden. Deze zat er helaas niet bij. Eerste is mijn fout, 2e is slordig van bostools. Al met al een voldoende. Verders ben ik tevreden.

Altijd goed, correct, snel.

Al 2 aircos hier besteld. Snel bezorgd, zonder problemen. Ga hier in majaar nog airco bestellen. Niet de goedkoopste, wel goed.

Top apparaat,

Fijn geholpen door Jan, van Bostools.nl Een stille airco, perfecte nachtrust en een mooi apparaat.

Super snelle levering

Goed te woord gestaan en de afspraak keurig nagekomen

Goed verpakt en snel geleverd.

Prima, personeel was zeer adequaat

Correct volgens afspraak.

Goede prijs, snelle levering!

Drie keer achter elkaar spullen besteld, steevast volgende dag in huis, dat is een verademing! Ga zo door

Keurige en snelle levering.

Overzichtelijke webshop. Ook snelle en keurige (goed verpakt) levering.

Goede en snelle service

Mijn ervaring met Bostools is uitmuntend. Ik heb nu 2 keer een bestelling gedaan en bij beide keren was de levering snel en het gereedschap was precies zoals op de site staat geleverd incl. de accessoires. Aanrader!

Helemaal top, alsook naverkoop!

Gewoon top, en gaan zeker in de toekomst nog enkele units bij bostools aankopen. En ook eentje voor de caravan! Zondag besteld.. dinsdag middag geleverd in België! Super snel en zeer netjes geleverd, Ik miste 1 wifi stick maar na een mailtje de dag erna al verstuurd en 2 dagen erna netjes geleverd met pakketpost! Kan enkel maar aanraden.

Perfect afgehandeld

Ik bestel 4 zijlichtjes voor de caravan, niet in het besef dat links en rechts verschillend zouden kunnen zijn… Ontvang keurig 2 linker en 2 rechter. Klasse!

Goede ervaring

Onze orders zijn goed verwerkt en op de afgesproken tijd in goede orde geleverd.

Vlug geleverd top

Bedankt goed geleverd accu werkt perfect

Vechline splitunit herrie met uitgaan

Bij binnen komst van de Vechline splitairco 7000btu gelijk uitgeprobeerd. Is vrij stil zowel buiten als binnen unit. Maar als je hem uitzet gaat de buitenunit pomp heel veel herrie maken voor een 30sec. Dit moet je niet doen op een camping nachts. dan heb je een kwade campinggasten aan je deur. Wat je kan doen is de stekker eruit trekken zo kan hij geen herrie maken. Het is een hele ratelende herrie dat ook veel geluid maakt??? Dat is het min puntje van de airco. Ik begrijp niet waarom ze dit zo hebben gemaakt voor een camping zeker als je hem savonds/snachts wilt gebruiken.

Wel zeer snelle levering.

‘s middags besteld en volgende ochtend in huis.

Super!!!

Mijn bestelling was niet compleet maar dat was zo opgelost en er zat nog een lekker chocolaatje bij ook, bedankt bostools Als ik weer wat nodig heb bestel ik weer bij bostools.nl

Op tijd geleverd

Topservice

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire