Filter

Slecht

Nog steeds niets gekregen wacht al een week

Snelle levering, goed verpakt en de olie erbij voor de generator.

Niet na gekpmen wat is belooft

2 dagen te laat geleverd.

Uitstekend!

Snel bezorgd.

Uitstekende prijs/kwaliteit product

Een hele mooie oplossing om je airco te beschermen en ‘weg te werken’ Mooie kleur en makkelijk te monteren

Slechte ervaring

ik had een airco uitgezocht en belde naar bostools op om te informeren of er een snelsluiting op zat en hoe lang de aansluitslang was. De dame die ik aan de lijn had bevestigde mijn 1e vraag en zei dat er 5 meter slang aan zat. De airco die ik had uitgezocht bleek bij ontvangst geen snelsluiting of slang te hebben. Na telefonisch contact met de technische man bleek dat alleen een monteur dit kon aansluiten. Kosten €485,- maar daar kwam nog materiaal bij. Ik mocht hem wel terugsturen. Na zoeken in mijn omgeving heb ik een monteur gevonden die alles voor €300,- doet. Dus ja, slechte ervaring.

Betrouwbaar en communicatief

Contact leggen met het bedrijf gaat vlot en men is behulpzaam .

goede installatie van goede prrodukten voor een goede prijs

goede offerte na advies ter plaatse en bespreken mogelijkheden. flexibel in de tijd tussen opdracht en installatie m.b.t. wijzigingen relatief korte levertijd ; montage ca. 6 wk na opdracht monteurs waar je alles mee kunt overleggen en die meedenken om tot goede oplossingen te komen ; vakbekwame mannen

gewoon geweldig

wat een verkoeling installatie ge plaats aan gesloten en getest. alles werkt na behoren en fluister stil

Ik zocht ik vond ik bestelde

Website heel duidelijk en had vrij vlug gevonden wat ik zocht. Deze site raad ik zeker aan. Alleen de verzendkosten vond ik nog al aan de hoge kant.

Alles top, van prijs tot service

Doordat enkele mensen een midea airco via bostools kochten in onze woonwijk, wordt de belangstelling groter. Mond op mond reclame werkt

Prima service op tijd geleverd en makkelijke installatie

Zie boven

Prima mensen en onlangs de drukte vriendelijk te woord gestaan.

Na een week van hitte hadden mijn vrouw en ik besloten om een split unit te plaatsen. Dat leek mij best zelf te doen alleen is dat officieel niet meer toegestaan volgens mij dan. Maar met ook o.a. goede uitleg van “Bostools” is hun split unit verantwoord en prima zelf te plaatsen. Dus zelf plaatsen en in bedrijf stellen in een dag te doen. Wij zitten er inmiddels lekker koel bij als de mussen van het dak vallen.

Goed geadviseerd

Airco doet wat beloofd is. Zeer tevreden..

Deskundig advies, keurig geholpen, enthousiast personeel

Snel en deskundig geholpen. Vriendelijk personeel die alles voor ons in de auto hebben gezet. Petje af voor deze jongens!!

Keurig net bedrijf

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

uitstekend

toestel valt heel goed mee, de hittegolf met buiten 37° was het binnen best heel aangenaam. de installatie nam niet veel tijd in beslag en de leveringsservice was snel en correct ben er echt blij mee, zeker omdat het geluid niet boven tv of radio uitkomt.

Zeer snelle en zorgvuldige levering.

Tijdens de hittegolf nog een airco bestellen. Dan ben je misschien een beetje te laat. Maar dat je die vervolgens een dag later al ontvangen mag, keurig verpakt voor de deur geleverd, is wel echt top service! Erg tevreden, ga zo door!

Super service erg snel geleverd en makkelijk aan te sluiten

perfect

perfecte service

Korrekt en snel geleverd !

Gewoon perfect

Volgens mijn ervaring een van de beste sites (volledigheid van informatie) en service.

De meest kwalitatieve service ooit !!

Het bestelde artikel kwam vrij snel binnen . Helaas was er bij de pakjesdienst iets misgelopen en mocht ik een lege doos ontvangen . Na een mailtje naar Bostools mocht ik binnen de 24 u een nieuw pakje met inhoud ontvangen ! Een top service !

Duidelijk en vriendelijk geholpen

net voor de grootste hitte een airco gekocht Product ziet er prima uit en werkt goed

Alles heel goed, snel en goede kwaliteit!

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV