Filter

Duidelijk en snelle levering

Firma was aanbevolen door kennis, airco was goed te vinden met alle duidelijke info op de site, makkelijk te bestellen levering binnen 2 werkdagen. Duidelijke installatie omschrijving op de site. Werkt perfect, op tijd voor de hittegolf

snelle levering van een goed product

ik moest even iets weten en ik werd goed telefonisch geholpen, en de airco werkt geheel naar tevredenheid, echt een aanrader, zowel het bedrijf als de split airco

Snelle en goede communicatie.

oke

oke

Echte aanrader !!

Kwaliteit en snelle levering !

Super. Volgende keer zeker weer!

heel vriendelijk ontvangen. Kennis van zaken. Nemen de tijd voor u.

Goede en vlotte service; goed en veilig verpakt

Goede en vlotte service. Alleen jammer dat je geen track & trace code krijgt waardoor je beter weet wanneer het bezorgd wordt. Kom zeker nog wel eens terug

Makkelijk en snel bestellen ,en snel geleverd

agregaat besteld en de volgende dag al in huis. Goede service en netjes afgehandeld. Zeker een aanrader.

Uitstekende service

Aangenaam en geruststellend om met kwalitatieve en professionele leveranciers te werken. Correcte en snelle afhandeling van ons order en keurige aflevering.

ondanks hobbels uiteindelijk goed gekomen

Prijs en kwaliteit uiteindelijk goed, prima zelfs. Relatief lage prijs, uitstekend werk geleverd, ter plekke goed omgegaan met de 'aanloopproblemen'. Aanloopproblemen waren: 1. beoordeling door Bostools hoe een en ander binnen en buiten zou worden aangebracht was slordig: op dag van bevestiging bleken de mondteurs de buitenunit niet op de door de beoordelaar bedachte plek te kunnen bevestigen (te weinig ruimte). 2. communicatie over door klant (mij) te treffen voorbereidingen slordig: het desgevraagde en dus gecreerde gat in het plafond van 60x60 bleek onvoldoende: vergeten was aan mij door te geven dat ter plekke van de aansluitingen een extra sparing van plusminus 40x20 moest worden gecreerd. Uiteindelijk opgelost, complimenten voor improvisatie. Tip: goed en zorgvuldig van tevoren bepalen wat waar moet komen, wat exact de klant zelf moet doen alvorens de werkzaamheden kunnen aanvangen.

Goede service en snelle levering!

Zeer tevreden!

Goed en snel

Product zoals omschreven, snel bezorgd.

vriendelijke correcte service

We hebben al meerdere airco's via hun gekocht.

Alle bestelde items kompleet ontvangen, goede kwaliteit.

Heb alle bestelde items gelukkig kompleet ontvangen. Maar helaas was de verpakking (doos) opengebroken. Jammer dat ik helemaal geen bericht van Bostools heb ontvangen wanneer het pakketje was verzonden. Gelukkig is alles verder goed verlopen, maar ben wel zeer teleurgesteld met de aflevering procedure van en via de plaatselijke distributeur “SEUR”, daar heeft Bostools geen schuld aan. Met deze “SEUR” distributeur heb ik al medere slechte ervaringen gehad hier in Spanje. Johan

Goed, wat informatie betreft.

De fiets ervaring is nog te kort om te oordelen.

Fantastische klachtenafhandeling

Ik had een plug en play airco bij Bostools besteld die het niet goed bleek te doen. Tussen alle topdrukte door hebben zij een monteur langgestuurd in Amsterdam. Deze is twee keer komen kijken en heeft bij tweede inspectie de buiten unit meegenomen. Vervolgens na een week op zondag (!) een nieuwe buitenunit geplaatst. Inmiddels koelt het systeem als een ijsklontje. Fantastische service van Bostools, ik zal zonder meer met het volste vertrouwen opnieuw bestellen bij dit bedrijf!

Netjes afgehandeld ondanks 1e foute levering

Eerste levering kwam foutief uit hun magazijn, maar vervanging werd prima geregeld inclusief terugbetaling van gemaakte terugverzendkosten.

Perfecte service en bijstand

Eerste zending raakte zoek bij de vervoerder. Na een telefoontje ging men er direct bij de vervoerder achteraan. 2 dagen later ontvaing ik alsnog de bestelling. Hulde!

Prima op tijd

Een Teng Tools kniksleutelset besteld, prima volgens afspraak geleverd, en tevreden.

Geweldig zeer te vreden tot nu

Raad het idereen aan

Keurig product en snelle levering

zeer tevreden met het product

probleemloos en snel

Niets op aan te merken. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Zeer snel en efficient

Lag paar uur later op Dpd-depot voor voor uitlevering

snelle en correcte levering

Uitstekende communicatie via de elektronische high-way tijdens de bestelling.

Mooie en snelle plaatsing en afwerking van het airco systeem.

Het plaatsen van het airco systeem is mooi weggewerkt en praktisch opgehangen. Het systeem zelf (de midea split inverter 2,6kW, wandmodel) is een zeer geluidsarm systeem. Hiermee is gemakkelijk te slapen en koelt onze slaap kamer met gemak.

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV