Filter

Wat je besteld dat krijg je netjes en snel geleverd ik ben een zeer tevreden klant gewoon perfect

Goede informatie, Prima service, TOP.

Goede product informatie verstrekt. Snelle levering en prima montage!

Zeer vriendelijk personeel en bereidwillig

Helaas was de fietsen niet meer op voorraad maar werd toch navraag gedaan of ze bij de leverancier nog hadden maar helaas niet fietsen zijn inmiddels besteld.

Heel goed geholpen,ze weten waar ze over praten. Heel goed van vertrouwen we konden zo de fietsen mee nemen en later het geld overmaken. We zijn zeer tevreden.

Super service!

Ik was op zoek naar een onderdeel wat nergens te verkrijgen was, maar gelukkig wel voorradig bij Bostools en werd direct per post opgestuurd.

Product goed

Snel verstuurd en in goede staat ontvangen

Prima airco.

Alles perfect geleverd

Alles netjes en vlot geleverd.

Makkelijk bestellen. Airco nog voorradig en bij andere aanbieders al 10 dagen levertijd. Bezorger belde 5 minuten van te voren. Alles is compleet voor montage. Tape, muurbeugel, condensslang. Goede installatieinstructie

Goeie site, prima levering

Tijdige levering en goede producten. Prijs is ook goed.

Prima verwerking van order

Zoals gehoopt.

Uitstekend goede service

Heden besteld morgen in huis Alleen een verkeerde afvoerslang geleverd Gebeld wordt de volgende dag geleverd Super goede service

Snelle levering,netjes voorzien van goede aansluit documentatie. Werkt prima

Top product

Airco besteld en deze was snel geleverd. Top product voor een mooie prijs.

Levering was keurig. Goed verpakt. Installatie beschrijving duidelijk. Ik miste de Nederlandse maar op het internet is veel hierover te vinden. In de nabije toekomst wil ik er nog een monoblock bij hebben.

Beschermkappen fiat Ducato.

Ik heb beschermkappen voor de spiegels van fiat Ducato besteld ze passen precies. Alleen had ik white besteld en ik krijg zwarte.heel erg jammer. Gr. Wim.

Het is een mooi apparaat en geniet elke dag.

Voor de slaapkamer een goed apparaat

Prima en snelle levering

Apparatuur snel geleverd. Werkt prima

Actief, snelle reactie en een prima prijs kwaliteit verhouding

Op zoek naar een airco voor de werkruimte aan huis, een aantal partijen benadert. De enige die snel, actief reageerde was Bostools. transparant, geen verrassingen achteraf, van te voren de klus opnemen en gedegen uitvoeren. En de prijs is erg goed. Bostools een absolute aanrader, en niet verder zoeken

Goed geplaatst heel tevreden

Nice company.

The company is nice and friendly. And the service is great.

Snelle levering, Mis alleen een email met verwachte levertijd

Snelle levering en goed info op de site

Zeer vriendelijk te woord gestaan door een telefoniste. 1 dag erna is de airco al geleverd. Duidelijke instructie op de site in het Nederlands.

Prima bedrijf

Fijne airco gekocht. Z'n plug & play. Instaleren geen probleem en ben er blij mee!

Twijfel

9 juni bestelling gedaan, nu 16 juni niets meer van gehoord.

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV