Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Levering binnen een dag moet wel nagekomen worden!
Mail over bezorgmoment ontbrak.
Lever handleidingen in het Nederlands aan
Pluspunten
Snelle en zeer goede levering.
VerbeterpuntenNerlandse handleiding ontbreekt.
Pluspunten
Geen!
VerbeterpuntenBetreft order met pakketlabelnummer: 0511 8919 8132 20 8 Na 4 dagen nog steeds geen goederen ontvangen, de status blijft "orderinformatie doorgegeven aan DPD". Ik krijg geen verdere info... ZEER ontevreden over de afhandeling van deze bestelling!!! vrees dat ik mijn geld kwijt ben! U kan mij meer info bezorgen op email .
Vorige week een airco besteld bij BOSTOOLS. Was volgens de website op voorraad maar voor de zekerheid toch even gebeld. Ook telefonisch werd bevestigd dat de airco op vrijdag dezelfde week of uiterlijk de maandag erop geleverd kon worden. Dus overgegaan tot de bestelling. In afwachting van de levering voor dinsdag (dan was airco tenslotte zeker afgeleverd) diamantboor gehuurd en hulp van klusjesman geregeld. Op vrijdag nog geen airco. Dat kon gebeuren (levering uiterlijk maandag) maar ook (en dat bevreemdde me) geen enkel bericht van de vervoerder. In het weekend BOSTOOLS een mail gestuurd met melding dat ik nog niets gehoord had en dat ik er vanuit ging dat airco maandag geleverd zou worden, dit was tenslotte bevestigd door 1 van de medewerkers. Ondertussen wel mail ontvangen met verzoek om het ontvangen product te beoordelen.... Vervolgens tot maandagmiddag gewacht, maar nog steeds geen airco geleverd. Ben toen gaan bellen met BOSTOOLS met de vraag waar de airco blijft. Na 3 belletjes het antwoord: deze is 2x geprobeerd af te leveren maar u was niet thuis. WAT?? Ik ben de hele dag thuis geweest! Weet niet wie hier de kluit bedonderd maar ik ben het in ieder geval niet. Zit te wachten op het product maar er is echt niemand geweest. Nummer van de vervoerder gevraagd om dan zelf maar te bellen en te vragen hoe dit zit. Medewerker van BOSTOOLS zou zsm terugbellen om nummer door te geven (rond 16:00 uur) maar dat is niet gebeurd. En de airco? Ook die is niet geleverd..
Pluspunten
Goede voorraad , snelle levering
VerbeterpuntenControle op levering af fabriek
Pluspunten
Wij vonden Instalatiegids niet voldoende, de kleine dingen o a het verwijzen naar de dondensslang hebben niet kunnen vinden.U schrijf dat de Airco een voudig is te monteren,nou dat laat nog wat te wensen over .
VerbeterpuntenHet bezorgen bij particulieren die toevallig in een appartement wonen , anders moet u niet rechtstreeks aan hun leveren U vraag over rood gekleurde vragen beantwoorden ...niet kunnen vinden
Pluspunten
Prima, snelle levering.
Pluspunten
Telefonisch redelijk bereikbaar.
VerbeterpuntenCommunicatie en terugbetaal-termijn.
Pluspunten
Alles netjes geleverd en gemonteerd, Top
Pluspunten
Klant vriendelijk