Heeft lang geduurd voordat je het artikel hebt en contact zoeken met hun lukt niet
Niet goed
Niets bestellen!!! Zodra je betaald wordt er niets geleverd, mails, telefoon, appjes worden niet beantwoord, ze pretenderen heel toegankelijk te zijn op hun website, trap er niet in! Je bent je geld kwijt!
Wat een amateurisme. Ik heb een cover besteld voor mijn Macbook. Na meerdere dagen wachten, bericht gezonden aan Diamtelecom. In een vrij late reaktie werd gemeld dat het pakketje vermist was geraakt bij de bezorgdienst. Zonder t&t is dit niet te verifiëren. De volgende dag lag er wel een pakketje in de bus. Nu bleek het echter een verkeerde cover. De kleur was volstrekt anders dan besteld. Bellen (010-..) whatsap (06-...), mail, nergens wordt op gereageerd. Niet bestellen bij deze site. De behandeling is eigenlijk onbeschoft te noemen. Genoeg andere aanbieders
U vraagt een beoordeling nadat ik mijn product ontvangen hebt, ik heb géén product ontvangen! U reageert niet op e-mail en telefoon. Ik heb mijn product wel betaald!
Een Oppo snellader besteld. Deze had ik snel thuis. Lader is top.
Bestelling was er snel. Per ongeluk de verkeerde batterijen besteld en 2x een mail gestuurd. Tot op heden niets gehoord. Jammer
Ik wil lader terug sturen, im heb 2 x gemaild en 1 x whats app bericht gestuurd, ik krijg maar geen reactie.
Geacht team, Heb adapter besteld: 5V en 1A. Heb ontvangen 5V en 2A. Het apparaat waar deze adapter voor bestemd is vereist 5V en 1A hetgeen is besteld. Hoe lost u deze fout snel op? Met vriendelijke groet, W. Luijendijk,
Duidelijke website en toen het hoesje vermist was hebben ze snel netjes en goed geholpen echt super fijn
De eerste bestelling was door de postbezorging niet aan gekomen, de volgende dag hebben jullie meteen een andere accu verstuurd !
Ik wacht nog steeds op mijn product
Lang moeten wachten,geen enkel bericht,mijn berichten onbeantwoord
OnePlus USB C naar C kabel aangekocht. Beduidend goedkoper dan de andere online concurrenten. Twijfel bij het bestellen, want kende de winkel niet, maar voor de gevraagde prijs het risico wel waard. Ondanks aangegeven dat item in voorraad was en "voor 23:59 besteld, morgen op de post", pas 5 werkdagen later verzonden (besteld op zondag, verzonden op vrijdag). Iets later, wat voor wat skepsis zorgde, maar op dinsdag netjes ontvangen via brievenbuspost in België. Kortom goedkoop en origineel product, dat wat later aankwam dan aangegeven op de website.
Ik had oordopjes besteld en deze zijn goed aangekomen, maar ik was wel verbaasd dat ze in een gewone envelop verstuurd werden en niet in zo'n bubbeltjes envelop.
Snelle levering en mooie prijs
ruim een week ipv de volgende dag?
Zeer slechte en trage communicatie. Een oplader besteld en betaald, maar blijf e-mails ontvangen dat de betaling niet is ontvangen. Ik heb op de e-mail gereageerd met mijn betalingsbewijs en het duurde meer dan twee weken voordat ik een reactie kreeg dat de oplader is verzonden.
Ik heb een telefoon accu besteld en ontvangen, toen bleek dat dit niet de goede was en heb het gemeld dat ik de accu terug zou sturen, is dus retour gegaan in de originele verpakking. Ik heb verschillende pogingen gedaan om kontakt te krijgen met dit bedrijf maar kreeg nooit meer antwoord en ook geen geld terug. De retour is in gezet op 5 december 2023, nadien niets meer vernomen. Ik wens u een succesvol faillissement met uw zaak. Oplichters moeten gestraft worden.
Op 6 december een usb kabel besteld en betaald. Deze was afgeprijsd van € 17.95 naar € 9.75. Een goede deal dacht ik. Ik had beter moeten weten. Na 1 dag deed hij het niet meer. Op 11 december gevraagd of ik het artikel kon terugsturen. "natuurlijk", "u krijgt uw geld terug". De volgende dag het artikel terug gezonden. Op 30 december nog steeds geen geld terug. Mail aan Diamtelecom verzonden ter herinnering dat ik nog steeds niets heb ontvangen. Het blijft angstvallig stil! Geen goede beoordeling dus.
Koop hier niet, adverteert met originele Samsung oplader en kabels, maar verkoopt imitatie van AliExpres. Heb €44,- betaald, terwijl wanneer ik deze spullen zelf bij AlieExpres besteld had, nog geen €10,- kwijt was geweest. Mensen pas op.
De bestelde smartphoneadapter is niet geleverd. In plaats daarvan een verkeerd type met verkeerde kabels. Reclamering bij support - tot tweemaal toe - levert geen enkele reactie op.
Ik had oordopjes van Samsung gekocht. Voor een zacht prijsje en dat zonder bezorgkosten. Bestelling en levering was tussen kerst en oud- en nieuwjaar dus liet even op zich wachten. Dat was jammer maar de rest was top!
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.