Pakje was heel goed ingepakt en heel snel geleverd.

eerste bestelling bij deze webshop

alles prima! op tijd en vooral mooie deal gedaan. Ik ben zeer blij met onze nieuwe stofzuiger

Leuke actie

De actie was leuk enkel duurde de levering ervan langer dan verwacht.

Goede online verkoop, vlugge levering.

Perfect, zoals het hoort.

Goede ervaring

Besteld in de winkel, dag erna geleverd. Prima service.

Snel en correct

Vlotte levering

Prima, correcte prijs & levertijd

Alles verlopen volgens afspraak en beloftes.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik heb onlangs stofzuigerzakken bij Art & Craft besteld. Het zoeken, vinden en bestellen van de stofzuigerzakken ging erg makkelijk en de stofzuigerzakken werden snel geleverd. Dankzij de Track & Trace was het erg makkelijk om mijn bestelling te volgen zodat ik thuis kon zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Prijs/kwaliteit verhouding vind ik ook prima.

super

juiste info van het producct van de zending en uitstekende producten die je online kan aankopen!!! al jaren klant!

Update 08-07-2024: Ik ben door ze benaderd en uiteindelijk zijn we er meer dan goed uitgekomen. Toch 4 sterren, want als ze direct persoonlijker hadden gehandeld was dit niet nodig geweest! Op zondag tv besteld die dinsdag zou komen. Vrij genomen en op dinsdag 13:00 alleen een mail dat ze meer verkocht hadden dat er voorraad was, maar wel met de melding dat ik hem opnieuw kon bestellen. Tv was scherp geprijsd en waarschijnlijk geannuleerd omdat de ek deals 1 juli verlopen zijn en de prijs weer 400 hoger ligt. Niet eens een belletje gewoon direct annuleren via een mailtje. Blijf weg bij deze oplichters

Echt een top bedrijf!

2,5 jaar geleden via Bol.com een TV gekocht bij Art & Craft. Helaas is deze net buiten de fabrieksgarantie periode kapot gegaan, echter hebben ze mij perfect geholpen met alsnog een vergoeding te krijgen. Daarna mijn nieuwe TV besteld bij hun, met de pech dat deze tijdens transport beschadigd is, nog diezelfde dag hebben ze het opgelost en ik geniet nu weer van mijn gloednieuwe TV. Nogmaals bedankt voor de absolute top service, extreem snelle en vriendelijke reacties en super goede oplossingen.

zeer slechte ervaring !

Wat een onbetrouwbare partij. Orders aannemen onder het mom "vandaag besteld, morgen in huis", wetende dat dit onmogelijk is! Het pakket moet eerst uit Belgie naar het DPD depot in Nederland komen. Dit duurt al 24 tot 48 uur. Doe geen belofte die je niet na kunt komen. Bij navraag, dit kan alleen via een contactformulier, blijkt dat men niet weet wat de status is van het pakket. Alleen dat ze er "alles" aan doen om het pakket zo snel mogelijk bij ons af te leveren. Weer een loze belofte! Nooit meer Art & Craft.

Good and fast service

A good and fast service

Parfait comme toujours

Qualité, rapidité, prix compétitif... En deux mots : excellent magasin

Supervlot, snel en mooie deals!

Supervlotte service, snelle bezorging en afhandeling en vooral mooie prijzen in vergelijking met andere elektronica-winkels. Aanrader!

Vlotte afhandeling, goed product

Een top product op een vlotte manier tot aan mijn deur geleverd binnen de 24u. Top!

Eindelijk mijn droommessen!

Mijn zoektocht duurde een tijdje, na uiteindelijk mij messen Porsche type 301 te hebben gevonden werden ze op tijd, zonder beschadiging tegen een mooie prijs geleverd. Groeten, Stefan

reeds 2de maal iets besteld

correcte en tijdige levering, alsook goede prijzen.

Op tijd en correct geleverd

Ik heb een Pioneer draaitafel van 300 euro gekocht bij Art & Craft. Ik kreeg een bevestigingsmail en de volgende dag kreeg ik een mail dat de draaitafel aangekomen was bij de bezorger (weet niet meer welk bedrijf het was). De volgende dag werd het pakket geleverd tussen de afgesproken tijd.

pakje op verkeerd adres geleverd

Door een 'correctie' ?! in mijn adres werd mijn pakje ergens anders aangeboden en koste het me meer dan 2 uur, mails en heen en weer rijden, gesprekken met de mensen van het 'foute' adres, om mijn pakje uiteindelijk in het afhaalpunt op te halen. Ik wou voor mijn twee zoons het zelfde item kopen omdat het een goed ding is én om hen een kans te geven nog iets te verdienen en zelf wat gecompenseerd te worden en vroeg korting maar kreeg te horen dat ze 'geen winst' maken op de Marchall speakers. Ik ben dus bij deze 'ex'-klant. Ik koos dit bedrijf speciaal om een lokaal bedrijf een kans te geven en niet de grote multinationals te steunen... Foute keuze van me...

Parfait

Je suis très satisfaite la commande a été fluide et livré soigneusement le lendemain. J’étais vraiment étonnée de la rapidité

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, alsook goede prijs

Ik kreeg mijn pakketje zeer snel binnen en ben tevreden met het product.

Service is er op achteruitgegaan.

Soms is het als zelfstandige nodig om telefonisch contact te hebben met de juiste persoon. Dit is helaas niet meer mogelijk.

Precies wat ik nodig heb

Reeds 2x besteld hier en zal waarschijnlijk nog steeds blijven terugkomen. De producten zijn zoals afgebeeld en beschreven en voldoen aan mijn verwachtingen. De bestelprocedure en levering verliep ook vlot, dus zeker aan te raden!

Brugsesteenweg 466

9030 Mariakerke

+32 (0)9 236 56 08

Over Art & Craft | www.artandcraft.com

Net als meer dan 350 000 maandelijkse bezoekers kan jij bij Art & Craft steeds terecht voor jouw volgende elektronica-aankoop. Of je nu op zoek bent naar huishoud-elektro, multimedia, audio of fotografie: in ons assortiment met duizenden elektronica-artikelen vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we ons best om deze artikelen tegen de scherpste prijs én beste service aan te bieden. Gevonden wat je zocht? Prima! Je pakket wordt hé-le-maal gratis bezorgd, ongeacht de prijs of grootte van de bestelling. Bovendien stellen wij alles in het werk om jouw bestelling de volgende dag al bij jou thuis te bezorgen. Last van keuzestress? Geen nood: je staat er niet alleen voor. Met al jouw vragen kan je steeds terecht bij onze productspecialisten & klantenservice. We streven er dan ook naar iedereen steeds een geweldige shopervaring te bezorgen. Als er toch nog iets schort, staat ons voltallig team met plezier voor je klaar.